Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do dupy

Czy ktos mnie jeszcze pokocha ? ? ? ?

Polecane posty

Gość Do dupy

Mam 37 lat, nieudany zwiazek, dwoje dzieci, 190 cm wzrostu, zacząłem łysieć (coraz szybciej) moje zycie jest smutne i puste. Od paru lat czekam na tę jedną jedyną, ale.... Właśnie, ale jakos mi sie nie przydarzyło niestety, Panie chyba nie lubią podstarzałych, łysiejących grubasków (bez przesady) z dziećmi i nieudanym życiem. No tylko sobie w łeb strzelić. Na początku byłem twardy, zastanawiałem się czy bez kobiety nie jest mi lepiej, ale sie okazuje, że nie. Ta bardzo potrzbuję ciepła, miłości, przytulenia, tak wiele jestem w stanie za to zaoferować ( i nie o kase tu chodzi). Pewnie na tym forum jest więcej takich frustratów jak ja, odezwijcie się więc, chociaż sie pożalimy :-)

Gość Do dupy
no tak myślałem :((

Gość zakręcona bardzo
trzeba bylo na dupie przy dzieicakach siedziec a nie zawracac...na niebiesko :o

Gość odchowaj dzieci
to moze sie jakas znajdzie :)

Gość zakręcona bardzo
zresztą ja jestem ostatnio bardzo agresywna, bo dawno nie mialam sexu, więc moze za ostro pojechałam...🖐️

Gość XZXZz
Nie martw sie,ja mam tak samo.

Gość Do dupy
Wiesz, dzieci są z ich mamą, bardzo je kocham, aczkolwiek historia ich powstania jest dosyć ponura i nie chce o niej pisać. Odchowaj dzieci, hmmmm no tak w tej chwili jedno ma 9, drugie 6 lat, chwilka zejdzie jeszcze, chyba nie liczyłem tu na opirdalaczy , którzy najlepiej w zyciu wiedzą co należy zrobić, a raczej na powazniejsze wypowiedzi

Gość Do dupy
Zakręcona bardzo - no pojechalas troche ostro, a co do sexu :-) zapomniałem co to jest :-) zaufaj, że długo to wartość względna

Gość Do dupy
XZZZz - jak chcesz o tym pogadać to pisz, po to ten topic

Gość zakręcona bardzo
chcesz się policytować kto dłużej?? 😠 :o

Gość Do dupy
a pewnie :-) ja prawie 2 lata, przebijasz ?

Gość zakręcona bardzo
...:o..najpierw musiałabym w to uwierzyć.... ja też 2lata...:o

Gość Do dupy
możesz nie wierzyć, po co mam kłamać ?

Gość zakręcona bardzo
czy samo całowanie się też liczy?

no zwiazek chyba nie byl jednak tak do konca nie udany...masz dwojke fajnych dzieciakow...:)))ciekawe jak dlugo jestes po rozstaniu??? w tak mlodym wieku chyba za wczesnie zamykac sie na zycie...jeszcze nie wiadomo co milego moze cie spotkac..radze nie szukac...jak sie ma znalezc to samo sie znajdzie....szczescie oczywiscie:))))) uszy do gory

Gość Do dupy
Zakręcona, całowanie to nie sex Małolepsza - dzieki za słowa wsparcia, dzieciaki są cudowne, tylko.... ich mama, to nie była kobieta, z która chciałem byc od początku. Nie będę ukrywał, że piersze jest z wpadki a drugie.... troche mi wstyd, po imprezie, praktycznie nie bylismy razem, a nie jestesmy na dobre od 3 lat, piszesz uszy do góry, hmmmmm może i tak, ale czas leci.......

Gość zakręcona bardzo
a spanie z kimś bez penetracji się liczy?

Gość Do dupy
Zakręcona - :-) daj mi spokój, policz sobie co chcesz, powiem tak, od dwóch lat nie byłem z kobietą w łóżku, z penetracja czy bez :-)

Gość zakręcona bardzo
czasami nie ma czego żałować :o Zaraz idę lulu. A co do dzieci - znaczy była Cię zgwałciła, wbrew Twojej woli...:o

no przestan....wiecej wiary w siebie...hm, napewno jestes wrazliwym facetem, ale latwiej przyciagniesz do siebie kobiety optymizmem...e tam latka leca, a co to znowu za wiek...zycie przed toba...tzry lata to jeszcze nie wieki...rozejrzyj sie w kolo, moze poprostu nie widzisz...zawsze jest blizej niz myslimy

Gość nie narzekaj
ja mam małe dziecko, jestem sama, i nawet do spożywczego na rogu ruszyć się bez młodego nie mogę jakie mam szanse żeby kogoś poznać? (nie odpowiadajcie :P)

Gość Do dupy
malolepsza - dzieki za te slowa, staram sie byc optymistą, ale czasem najdzie mnie taki dół, że masakra. Zakręcona - zgwałciła to może nie, ale powiem ci, że zrobiła to za drugim razem celowo, prawdopodobnie pomyślała sobie, że jak będzie dwójka to będę z nią ze względu na dzieci, no i sie przeliczyła

Gość Do dupy
nie narzekaj - ale ja odpowiem, a co :-) no masz szanse, OGROMNĄ, wiesz, jesteś kobietą, mimo wszystko myśle, że Wam jest łatwiej

Gość zakręcona bardzo
celowo to mogla chciec zeby dziecko mialo rodzeństwo a nie lapać Cię na drugie dla Ciebie samego....ale ja się mogę mylic (bo dawno nie mialam sexu).

no to chyba dobrze,ze sie rozstaliscie...zwiazek bez uczucia to katastrofa....no a jak masz dola to zawsze na kafe sobie mozesz wejsc, zeby sie usmiechnac....zawsze trzeba szukac pozytywow...bo trzeba sie cieszyc, ze nie jest gorzej i cieszyc sie, ze moze zawsze byc jeszcze lepiej....

Gość zakręcona bardzo
łątwo jej w sumie poszło...:o

Gość Do dupy
mylisz się, ale mogę sie mylić bo też dawno nie miałem :-)

Gość Do dupy
w sumie łatwo, bo ja doszedłem dopiero po czasie, dlaczego zależało jej tak bardzo na tej imprezie, była w samym srodeczku, jak nigdy nie piję, lub bardzo bardzo mało byłem wtedy nakłaniany co chwilkę ( to były moje imieniny ) a później zaciągnięty do wyra na całe 10 min :-), ale to nie jest temat o którym pisze chetnie. Szukam teraz...... od dawna, oczywiscie poznawałem rózne osoby, ale chemia - zero :/

Gość nie narzekaj
do dupy-> nie jest łatwo, Twoje dzieciaki są z mamą, a ja jestem z dzieckiem, które zawsze będzie najważniejszą osobą w moim życiu czy się to komuś spodoba czy nie (pewnie się spodoba :P)