Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiiikiiikiiiiii

intymna wydzielina podczas seksu..

Polecane posty

Gość kiiikiiikiiiiii

mam problem z seksem czesto przez suchosc nie moge odbyc stosunku z chlopakiem. nie wiem dlaczego.chlopak mnie podnieca i to bardzo.jestem mloda. o co chodzi czy to przejdzie?jakie sposoby sa na to?jeszcze jedno to nie jest pierwszy chlopak z ktorym mialam taki problem z seksem.a kiedys tz.kilka latek temu nie mialam takich problemow.mam 24 lata.poradzcie cos

Gość pszczolka z listopada
powiedz o tym swojemu lekarzowi pozatym mozecie sprubowac zleló nawizających

Gość karoka
lekaz pewnie przepisze ci jakis lubrykant

Gość abulax
a jak to jest z tymi dniami plodnymi?? Bo ja zauwazylam u siebie ze podczas podniecenia zawsze mam aciagnacy sie sluz, zawsze kiedy sie podniece taki mam to znaczy ze zawsze mam dni plodne? o co chodzi??

Gość abulax
czy Wy tez tak macie??

Gość abulax
dziewczyny prosze odpiszcie czy to normalne ,ze podczas podniecenia macie przezroczysta ciagnaca sie wydzieline?? To normalne?? odpiszcie....

Gość pszczolka_z_listopada
ja jakos koncentruje sie w tedy na swojej przyjemnosci. ale nigdy tego u siebie nie zauwazyłam a dni płodne masz tylko kilka w cyklu.

Gość kup sobie
w aptece żel KY - tani i podobno skuteczny - daje poślizg ps. bierzesz pigłułki? bo to częsty objaw - suchość w pochwie

Gość Oliwiadr
ja jak sie posniece to nie mam siągnącej,mam normalnnie taką wodę:),tylko ze sliską i mozna dzialać,ale Ty pewniemasz ciagnista,wkoncu kazdy jest inny!!!!.A ja np podczas dni plodnych nie mam ciągnącego,tylko tak mokro mam "cos" przezroczysto-bialego mi wypływa,a tylko niekiedy takie ciagnące grudki...........buski:)