Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No to pękło

jaki lekarz oprócz ginekologa może przepisać postinor?

Polecane posty

Gość No to pękło

Wczoraj pękła nam gumka, dziś wiadomo, nie ma ginekologa w przychodni.:(:( Moja znajoma ma natomiast sąsiadke która jest pediatrą, czy taki lekarz może przepisac recepte na postinor? Bo czytałam w necie, ze każdy lekarz ma uprawnienia do wypisania postinoru?

Gość No to pękło
no prosze niech ktoś odpowie

Powinien przepisaś każdy - weterynarz też. Pytanie czy będzie chciał - czyli bierz ze sobą kaskę:( ps. ale jak poprosiś weterynarza o receptę??? :)

Mojemu bratu tez pekla gumka i jego dziewczyna zjezdzila cale miasto zeby ktorys ginekolog jej przepisal i zaden nie chcial Wszedzie traktowali ja jak dziwke Jeden jej powiedzial zeby jechala do szpitala moze tam sie nad nia ZLITUJA W koncu znalazla ale wiele nerwow ja to kosztowalo Och dziwni ci nasi lekarze..............

aAa Oni sami siebie traktują jak dziwki - bo liczą na kasę za przepisanie Postinoru - dla mnie to kurewstwo i tyle Ja osobiście radzę wszystkim dziewczynom które stosują tylko prezerwatywy, żeby w Postinor zaopatrzyły się wcześniej i trzymały go w szufladzie - nie będzie póżniej biegania i nerwów z lekarskimi hienami zamiast postinoru mogą być zwykłe tabletki anty - ale które są najlepsze i w jakich dawkach trzeba je zażyć (metoda Yuzpego) to trzeba się dowiedzieć z kompetentnych źródeł, bo ja nie pamiętam

Gość karoka
na www.wpadka.pl jest spis lekarzy którzy przepiszą. Wiem bo sama kiedyś z tego skorzystałam;)