Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinuś*

Ten pierwszy raz!! Czy on boli?? jak to jest ??

Polecane posty

Gość Ewelinuś*

Siemanko dziewczyny mam 16 lat i chciałabym abyście odpowiedziały mi na te pytanie!! Czy piersze wspolzucie boli?? Jak to jest?? :) Czy ten pierwszy raz jest bardzo miły ?? Bardzo proszę opiszcie mi to szczegół za szczegółem!! :):)

Gość Ewelinuś*
ja jeszcze nie myśle o seksie lae chciałabym wiedzieć jak to jest! czy mam się bać czy nie :):)

Gość misiek19
Ewelinuś pierwszy raz nie boli.

Gość boli oj boli
ja to myslalam, ze mi kichy calkowicie rozerwie! bolalo jak cholera... auuu

Gość Ewelinuś*
acha:) bo jak ja to sobie wyobraże to u...... bardzo się boje chociaż jeszcze ze dwa, trzy lata z tym poczekam!! :):)

Gość boli oj boli
ja na tywoim miejascu poczekalabym ze 20, 30... nic przyjemnego.. bol, krew...

Gość Ewelinuś*
hehe:P trzeba kiedyś spróbować!! przecież trzeba mieć dzieci:) chociaż tego teżsie totalnie boje:D:D

Gość Krukruk
wez! bnie daj sie wykorzystac! boli! i to jak! podobno wiekszy bol to tylko poród...

Gość Ewelinuś*
Nie no oczywiście że nie dam się wukorzystać od tak! zrobie to z osobą, z którą bedę chciała zostać przez całe życie :P:P LOVE:):)

Gość Krukruk
jasne... :O a potem pieprzycie sie w kiblach na dyskotekach. wszystko z milosci :O

Gość Ewelinuś*
Ja nie jestem taka! Nie znasz mnie :) także nie oceniaj pochopnie:D hehe

Gość JESZCZE SZCZUPLEJSZA
nam duzo lasek co swiete byly,sprobowaly,poczuly i pukaja sie z kazdym,byleby orgazm mialy i nowe doswiadczenie......boze:/

Gość anetkaa18
mnie +probowal wziac moj typ od przodu i jak chcial wejsc to tak bolało ze az sie skladalam cala i ni cholery;D wiec na pieska jakos poszło i dopiero za 4razem nic nie bolało a krew leciala za pierwszym razem i za drugim tak sie polało ze hoho ;D NA SERIO MOWIE ale teraz bomba ja mam 18lat jakby co:)

Gość Ewelinuś*
heh:P anetka18 widzę że już doświadczona!! i bardzo dobrze już masz to za sobą:) i myśle że robiłaś to z kimś z kim jesteś do tej pory:P nieprawdaż ?? :D

Gość anetkaa18
hmm o tym lepiej nie mowic z kim:p i bardzo sie ciesze ze mam juz to za sobą powiem tak kamien z serca mi spadł;P

Gość anetkaa18
ale na serio to chyba go kocham:D

Gość Ewelinuś*
hehe:) I bardzo dobrze że kochasz:P a jesteś z nim ??

Gość boli strasznie
kerew sie leje potem nie mozesz chodzic a facte jak cie rozdziewiczy to cei zoastawi bpo chce miec zone dziewice!!

Gość anetkaa18
tzn ogolnie nie mozemy byc razem bo to facet z zobowiazaniami ze tak powiem:p ale spotykamy sie i jest super

Gość to straszne
16-18 lat a piszecie jak 12-latki. Co z tym krajem się stanie za kilka lat, skoro taka młodzież nam rośnie. Bez podstaw, bez fundementów, bez kręgosłupa. :(

Gość Ewelinuś*
nom.. anetka18 :):) widzę że dzielna kobitka z Ciebie.. heheh:P:P zobowiązania ja rozumiem jako mąż hehe:P:P ale looz:)

\"Ewelinuś* Siemanko Jestem jeszcze młoda nie mam skończonych 15 lat i chciałabym wiedzieć czy mam używać płynóqw do chigieny intymnej!!\" hahaha zastanow sie dziecko co ty piszesz na innym topiku napisałas ze nie masz nawet 15 lat a tutaj ze masz 16 ? troszke to smieszne . i do tego te pytania o 1 raz? tak ci sie spieszy by chodzic z brzusiem ? wątpie by jestes na tyle wyedukowana by zdawac sobie sprawe z konsekwencji swych czynów aha : moze jeszcze sobie zrób kolczyk w piździe

Gość vinca
e tammmm mnie nic nie bolalo:) :) :) bylo cudownie :) nic nie poczulam :) moje kochanie myslalo ze juz sie z kims kochalam;) no ale pomylil sie i chyba mu ulzylo :)

Gość henka
nie boli, ale to nie powinien byc twoj najwiekszy problem

Gość juz pisałam-DZIECKO
do ksiazek!!!!!!!!!!!!!!!! 14 lat masz i juz o seksie myslisz??????? MATKI sie zapytaj czy boli pierwszy raz!!!!!!!!!!!!! powinna Ci tak w dupe dac ze przez tydzien nie powinnas usiasc na niej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAŁA KURWA ROŚNIE!!!!!!!!!

Gość juz pisałam-DZIECKO
ile topików założyłaś?????????????????????????????/ w tym nawt dodałaś sobie kilka latek mała zdzirko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ewelinuś*
Kurwa zajebana szmato nie wtrącaj sie jak nie wiesz że to nie ja zakladalam te topiki tylko ktoś sie za mnie podal albo ma taki sam nick!! Sluchaj wyjebane mam na to co ty myslisz i chuj mnie to boli co o tym sadzisz!! lepiej sie nie wtracaj jak masz takie glupoty pisac!!

Gość Ola_25
Jesu, co za dziewczyny sa teraz?? Strata dziewictwa to cos co trzeba miec jak najszybciej z glowy?? To cos, co na was ciazy?? Boshe, do czego ten swiat zmierza??