Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała lilia wodna

dziewczyny wstydzicie sie swoich rozstepów podczas seksu??

Polecane posty

Gość biała lilia wodna

w nocy kochałam sie z chłopakiem....i jak gładził mnie po pośladkach powiedział "chyba Ci sie tam coś odgniotło" wiecie jak od ubrania nieraz sie odgniata cos na skórze, ale ja wiem ze poczuł moje rozstępy.:( dobrze ze był ciemno...i nie wiedział.... co ja mu powiem jak zobaczy.....:( dziewczyny co stosujecie na to paskudztwo? tak zeby nie było czuc ich pod dotykiem i zeby nie było widać...? załamana:(:(

Gość rozstępek
ja tez mam,pierwsze pojawily sie w wieku 12 lat. Jeszcze nie mam chlopaka ale nie wiem co to bedzie. mam straszne na udach,piersiach i biodrach. Plaza odpada,biodrowki i sexi bluzki z dekoltem tez. Robie peelingi,uzywalam setki balsamow ale nic to nie daje :(

u mnie tez pojawiły sie pierwsze w okresie dojrzewania..... mam na posladkach i troche wyzej nad pupa tak w tali.....wszystko przez te hormony dojrzewania chyba, jestem szczupła i nigdy nie zdarzyło mi sie drastycznie przytyc i schudnąć:(:( załamana:(

Gość nie wtydze sie
seks jest po to zeby sie nim cieszyc a nie wtydzic

Nie wstydze sie ich mimo ze mi sie nie podobaja. Mam na piersiach, biodrach i na posladkach :( Najlepiej jest nic nie mowic-jak sie bedzie facetowi wmawiac ze jestesmy takie brzydkie, ze te rozstepy sa takie koszmarne, to w koncu w to uwierzy. Ja sie zachowuje jakbym ich w ogole nie miala, staram sie czuc atrakcyjnie i za taka mnie uwaza moj facet. Kiedys, owszem, zauwazyl i cos tam mruknal ze jakies biale paski mam ale na tym sie skonczylo. Mam wrazenie jakby ich tam w ogole nie bylo

Gość czyczyczycyzycyz
ja mam na biodrach i udach i co z tego? on kocha mnie, to i kocha moje rozstępy jesli sie wstydzicie to moze ejszcze za wcześnie na seks? jesli kogoś kochasz, a on cie, to nie zmienią tego rozstępy, moze i wyglądają brzydko, ale co z tego, tego sie prawie nie dostrzega łepki do góry dziewuszki

a jak jest z Wami na plaży? Ja sie nie mogę w bikini nawet pokazac:( ani na basen nie moge isc :(

Gość 1a2b3c4d5e6f7g8h9i
Popieram, ja też nie zawracam sobie tym głowy. Jasne, że wolałabym ich nie mieć ale co poradzę skoro się zrobiły...

Gość beznadzieja....
Sposób: Znalezc sobie faceta, ktory kocha i akceptuje rowniez rozstepy :) Z doswiadczenia powiem, ze niczego nie da sie wiecznie ukrywac :) I wiem tez, ze to zwykle my, kobiety, robimy z pewnych rzeczy problemy nie do przeskoczenia, podczas gdy dla normalnych facetow ktorzy darza nas uczuciami to sa blahostki :)

Ja mam na biuscie:-( tego dziadostwa nie da sie pozbyc trzeba sie do nich przyzwyczaic Ja juz nie zwracam na to uwagi i wam tez radze sie tym nie przejmozwac a chlopakowi poprostu powiedziec ze macie rozstepy i juz nie ma sie czego wstydzic przeciez nie ma sie wplywu na to ze sa Glowa do gory:-D

ja ma 23 lata i kocham sie z nim od roku....a jestesmy juz bardzo dlugo...jednak wczoraj taka uwaga toche mnie poruszyła....:( ja sie wstydze swoichrozstepów niestety:( jak jestesmy na plaży to zawsze jetem w spódniczce, nigdy nie rozebrałam sie z niej bo sie wstydze pasków:(

wierze kochana ale jak bylam w tym roku na Wegrach to naprawde sie napatrzylam i powiem ci ze naprawde ludzie maja cuda na skorze i wcale sie tym nie przejmuja Twoj chlopak napewno kocha w tobie cos wiecej niz cialo wiec przestaj sie zadreczac :-)

Gość perly maliny szafiry jagody
eh ja mam ten sam problem dla mnie to bariera nie do przelamania tak sie tego wstydze ... przeciez piersi to kobiecy atut a ja przez te okropne paskudy tak jakbym ich nie maila jak tu sie chlopu pokazac chyba bym nei zniosla jego zdziwionej miny albo niezadowolonej

Gość rozstępy u kobiety są niemalże
tak naturalne jak piersi. Nieliczne kobiety są zupełnie płaskie... Często patrzę na biodra wielu, ogromnej wręcz liczy kobiet i u każdej je widziałam. Czym tu się przejmować? Ja także je mam i w ogóle się ich nie wstydzę. Chyba, że Wy macie je jakieś głębokie i czerwone... Ale i na to jest rada. Pamiętam, że rozstępów pozbawiona była tylko moja koleżanka, która od 12 roku życia przytyła może 1 kg i z figury przypomina dziecko, nie kobietę. A panie o bardziej okrągłej budowie ciała, nawet bardzo szczupłe tak jak ja, ale z mocno zaznaczonymi biodrami są na nie wręcz skazane. Troszkę realizmu. Ciało nigdy nie będzie doskonałe. Rośnie, skóra się naciąga. Nie dajcie się zwariować!!!

trzeba sie przemóc ale wiadomo strach...kompleksy...kompleksy:( moze macie racje zeby mu powiedziec ale jesli juz powiem to jak sam zapyta bo sama to sie chyba nie odwaze....:( a moze lepiej by byo jakby wszystkie kobiety miały rozstepy...ech..... (oczywiscie tym które nie maja ich to z całego serca zycze zeby nie miały nigdy rozstepów!) dziewczyny stosujecie jakies kremy mascie itp? ja do tego mam troche cellulitu.....gołym okiem nie widac ale jak wezme palcami to widac.....:(:( porazka na całe zycie:(:(

Gość masz rację takie myślenie
to porażka. Na całe życie. Nic więcej. Tylko Twoje myślenie.

Gość gfewqhdc
up

Gość na ratunek
jest taki krem na rozstepy z Palmers'a "cocoa butter formula" tylko ze ja go kupilam w USA ale wiem ze maja przedstawicielstwo w Polsce bo widzialam reklame w jakiejs starej gazecie. tylko ze ona byla naprawde stara :/ krem naprawde suuper moze znajdziecie na allegro albo cos

Gość zazsasa
taaaaaaaaaaaaaaaaaak wstydzimy sie swoich rozstepow

Gość ja się wstydzę
a mój narzeczony twierdzi, że jestem stuknięta ;). Co prawda widzi je, ale jemu nie przeszkadzają. Poza tym, gdybym mu nie truła że mam rozstępy - nigdy by ich nie zauważył i nie wiedział co to jest :D

Gość gość
a co jeżeli rozstepy mam wszędzie? :( na udach, piersiach, za kolanami, na biodrach i te najgorsze.... na rękach! co wtedy! żaden facet mnie nie zechce!

Gość gość
prawdziwe tygrysice mają paski, ot co !!!! a co do rozstępów, mają je już nawet szczupłe nastolatki, a w ciąży to już w zasadzie każda