Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaLuuUSia M

Ile może kosztować bardzo dobry komputer

Polecane posty

Gość MaLuuUSia M
dobrze wiedziec :)

ale jak można zrobić tak że złoża takiego jakiego zechcesz to bardzo dobry sklep bo jak się zepsuje to na gwarancji naprawiają a jak nie zdąrzą w ciągu 2 tygodni to za te pieniądze można coś innego kupić.

Gość Na dobry to trzeba z 2000
A może MaLuuUSi wybierzemy konfiguracja za 1500 zł;), kto chętny:D

Gość wszystkowiedzący
pracuje w sklepie kopterowym. w simsy możesz pograć na kompie od 1500,- (beż windowsa - winada ok 350,-). jesli zależy ci na małej kasie kp składaka albo coś media. zwróć uwagę na to zeby karta graficzna nie bła najgorasza a na pewno nie zintegrowana...

Hmmm bardzo dobry to koszt około 5000-6000 zł, dodatkowo legalne oprogramowanie i gry. W tym sam monitor około 2000, reszta wg uznania. Więc po podliczeniu wszystkiego w sumie: 10000 zł powinnaś się zmieścić. :)

Gość a ffacet to jaki zamierzasz
kupić komputer dla siebie

U mnie to zupełnie inna sytuacja komputer jest na firmę mam możliw odliczenia vatu od podatku. Więć najlepszy jak najdroższy. Mam wszystko oprócz karty graficznej(korzystam ze starej geforce66oo a zamierzam kupić Geforce 8800 procesor mój to Intel Core 2 Duo E6400 płyta główna ASUS P5B ram 2 GB DDR2 800 MDT (4-4-4-12) no i jeszce dysku nie wybrałem

Gość muszę zapisać

Gość nie obecni

Gość nikogo tu nie ma

Jak za 1500 zł, to nie kupowałbym wcale - kase wydasz i nadal masz słabiutkiego kompa, nie ma sensu. 2 tys. zł - też trochę za mało. Lepiej poczekać i dołożyć kasy albo wziąć na raty na rok, czy 2 lata i kupić coś porządnego. Za 2,3-2,5 tys. można już złożyć niezłą maszynkę (bez monitora), wszystkie najnowsze gierki zgodne z Directx9 będą śmigać i myślę, że by to wystarczyło w zupełności, bo karta zgodna z Directx10 nie będzie Ci pewnie narazie potrzebna. Z drugiej strony, aż tak szybko te karty nie potanieją, a w przyszłości zawsze będzie można grafikę wymienic. Również odradzam kupno w Media Markt.