Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszysta girl lat 22

Pytanie do mężczyzn - tylko szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość Puszysta girl lat 22

co wolicie: - gruba ale sympatyczna, zwariowana i zabawna dziewczyne czy - chuda, zapatrzona w siebie dziewczyne ktora mysli tylko o swoim wygladzie i swojej przyjemnosci ? zauwazylam ze wlasnie chude dziewczyny sa strasznie wyniosle, panosza sie, mysla ze sa lepsze niz np puszyste a w rzeczywistosci to nie prawda. wiec ktora byscie wybrali ??

Gość faceci Polscy
tylko chude...grubych sie wstydzimy i smiejemy się z nich

Gość grube ble
grube są ble, chude też są ble, ale mniej najlepsze są normalne

Grube, każdy facet któergo znałam niestety wypowiadał się o grubych laskach negatywnie i że to żadna przyjemność sexić z tłustym babskiem.... tylko rubbens lubił takie kształty a normalni faceci niestety brechtają się z takich \"piękności\".

Gość hahahahahhahahahhahaha
ble bleeeeeeee ...normalne wygrały :);-) hahahhah dobre:P

Gość januszxxxxxx
co to za sztuka kuic sie srodki odchudzajace pobegac isc nabasen?

Gość przykra spwawa
pytanie kierowane do facetow ale wypowiem sie mimo wszytsko... jestem szczupla nawet bardzo przy wzroscie 164 waze 50 kg... nie uwazam siebie za niewiadomo co, ale jak sama widze wylewajacy sie spod bluzki, kurtki tluszcz robi mi sie nie dobrez, uwielbiam jesc, ale gdy czuje, ze juz przecholowalam troszke ograniczam sie, ne to ze jestem jakas anorektyczka czy choruje na bulimie, nic z tych rzeczy, ale odkad pamietam bylam szczupla i tez mam waleczki na brzuchu, ale niewyobrazam sobie siebie z tymi walkami na wierzchu, moze i grubsze dziewczyny sa fajne z charakteru, ale to dla mnie kalectwo, co z soba robicie, pozniej i tak po latach odbije sie to na waszym zdrowiu, juz penwie w tej chwili slabym...

Gość MNE
kolejny nudny temat i znowu bedzie pyskówka czy lepsze grube czy chude i dlaczego

a tak ogólnie to sa ładne , zadbane, mądre , i przede wszystkim skromne...nie unoszace sie swoja uroda....ale znające swoja wartosc:)

Gość przykra spwawa
zgadzam sie lekko zaokraglone ksztalty kobiece, ale nie balerony, tluste po prostu obrzydza mnie cos takiego, kazda kobieta powinna o siebie dbac, mozna lubic jedzenie, ale nie bez przesady, dziewczyny wescie sie za siebie tutaj chodzi o wasze zdrowie i zycie!!!

liczy się całokształt nie szczegóły:)

Ja też jestem szczupła i też nie naśmiewam się z osób które mają wiecej ciała, ale powiem wam że spotkałam się niejednokrotnie z tym że to właśnie grube laski jeżdźiły po tych\"chudych\", naśmiewały się wyzywały od chudzielców- chyba tylko po to żeby podbudować siebie i podtrzymać to co maja w swojej głowie że są lepsze i basta! A tak naprawdę to liczy się człowiek, a nie wagta, a swoją drogą to zadbac o siebie trzeba poprostu chcieć a niektórzy wolą się na forum radzić jak założycielka topiku. A oże lepiej by było żeby się za siebie wżięła a nie szukała potwierdzenia od facetów że grube są piękne. Bezsens!!! Weź si eza siebie autorko topiku a nie!!!!!!

owszem wchodzą, ale z kobietą trzeba obudzić sie rano zjeść śniadanie i mieć o czym porozmawiać ;)

Dlaczego niektorzy uwazają że gruba znaczy gorsza?! Lepiej mieć grubuśką i sympatyczną niz chudą do której bez noża lepiej nie podchodzić:)

a dlaczego wszyscy uważają że: 1. gruba jest sympatyczna - kumpel miał dziewczynę przy tuszy, była wredną, arogancką zakłamaną złodziejką (nie wszystkie grube są fajne) no i nosiła stringi wystające spod biodrówek i krótkie bluzki 2. gruba jest gruba bo żre za dużo - nie prawda, znam przypadek, gdzie dziewczyna odżywia się bardzo zdrowo i nie kalorycznie, chodzi na basen, aerobik, a mimo to nie może zrzucić kilogramów i mimo tego że jest super fajna i ma prześliczną buźkę nie ma faceta

Gość kocham takie tematy
i drażnić pasztety

Gość alkohol to dziala roznie
za duzo uogolnien wcale nei ejst tak,ze chyde sa wyniosle a puszyste nie wszytsko zalezy od penosci siebei znam wiel puszstych kobiet bardziej wynioslych od chudych ja mam wrazenei,ze chude kobiety sie dyskryminuje-staje wobronie chudych-a sama chyab jestem lekko przy kosci,ale czuje sie z tym calkeim calkiem seksownie i pieknie i coz czasem bywam wyniosla

Gość nie wiem jak wy ale ja widzę
pojebanico autorko my już dziękujemy;)