Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Dziewczyny poradźcie mi coś - pilne !!

Polecane posty

Niedawno poznalem dziewczynę, bardzo fajna miła i sympatyczna. Nadajemy na tych samych falach. Kolega doradził mi, abym kupił kwiatka. Ja bardzo lubię to robić, ale nie chce jej wystraszyć. Nie chce aby za szybko to sie działo I nie wiem czy wypada... Jak sądzicie dziewczyny - wypada czy nie ? Dodam, że dziś chce zabrać ją do kawiarnii i na dłuugi spacer, jako, że w Szczecinie jest piękna pogoda. Czy przy tym wszystkim wypada kupować kwiatka ? Jeśli tak to jakiego ?

roze ale nie czerwona, moze pomaranczowa albo zolta. jedna ale za to piekna :D

Wiem, że niektóe dziewczyny boją się, myślą, że facet jest za szybki Nie chce aby to tak wyglądało. Na razie to są spotkania niezobowiązujące. No i nie wiem co robić...

w szczecinie, oprócz tego ze ciepło...to jest średnio a gdzie chcesz ją zabrac??? tez uwazam, ze moze niekoniecznie różę.

gdzie chce zabrać ? hm... np do Parku Kasprowicza - piękne miejsce na spacer mam jeszcze jeden dylemat. z kolega dla zartow zalozylismy sobie profil na randkach internetowych no i wlasnie tam ja poznalem. teraz w miare poznawania jej, bo najpierw rozmawialismy dlugo, wczoraj sie spotkalismy i dzis znowu, stwierdzam ze fajnie by bylo sprobowac poznac ja blizej martwi mnie tylko to, ze ona wciaz ma profil tam i nie chcialbym aby kogokolwiek poznawala poniewaz ze mna sie spotyka nie wiem jak jej o tym powiedziec a chcialbym byc delikatny co o tym myslicie ?

Gość kup jej po prostu
biala roza ladne klasyczna, niezobowiazujaca

Kwiatka śmialo możesz kupić, taki gest jest zawsze bardzo miły niezależnie od tego ile się znacie, ale z tym profilem na portalu randkowym powinieneś się wstrzymać z rozmową na ten temat. Udanej randki :)

park kasprowicza...a moze lepiej wały?????? a na ta kawe gdzie idziecie?

Gość moj drogi
NIE WYPADA KUPOAWC KWIATKA JA KAN SPACER SIE IDZIE!!! co o na z tym, badylem zrobi co...uschniezanim do domu dojdzie! Ewentualnie do kawiarnia le maly bukiecik taki dyskretny

Gość przelotem
Nic jej nie mow narazie o tym profilu :) Zobaczysz ze sama skasuje!