Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w potrzebie

kto mi pozyczy pieniadze?

Polecane posty

Gość w potrzebie

czy wsrod Polakow sie zdarzaja ludzie ktorzy bezinteresownie pomagaja innym?

Gość w potrzebie
wiem

są tacy co pomagają, tylko ci co się zapożyczają nie oddają a pożyczka to jest pożyczka, tzn ze się oddaje kasę!!!!

Gość wancia
bardzo prosze o pozyczke 15000 na splate zadluzen pracuje na umowe na czas nieokreslony zarobek 1658zl wpadlam w tarapaty finansowe i nie moge sobie poradzic jestem zadluzona i dotego mam wypowiedziane umowy bylo mi lzej gdy mialam dodatkowa prace a jak ja stracilam to wpadlam w dlugi z ktorych nie moge sie wyplatac dlatego prosze o pomoc za ktora z gory dziekuje

Gość gość
ZAINWESTUJ TYLKO 5 ZŁ Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż trafiło do mnie i do Ciebie! Więcej szczegółów znajdą Państwo pod adresem inwestycjadlaciebie@wp.pl Angelika

Gość gość
nikt na świecie nie pożyczy ci bezinteresownie pieniędzy na które musi tyrać całymi dniami

Gość gość
ja bym pożyczyła, jakbym miała