Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alyta

PRZESUSZONE DŁUGIE WŁOSY-rady

Polecane posty

Gość alyta

Mam długie włosy raz rozjaśnione. Próbowałam już wszystkiego żeby je okiełznać, ale jest ich bardzo dużo i po prostowaniu sa puszyste. Ktoś zna jakiś sposób. Prosze piszcie!!

Gość ojejekuej
Mam ten sam problem, burza loków, ktorych nie idzie ujazmic... czesto używam prostownicy, ale i tak mam bardzo puszyste i duzo.. jak kiedys poszlam do fruzjera zeby mi zjechal z objetosci a nie z długości(bo chce zapuszczac) to potem nawet kitki nie mogłam zrobić! konował!! teraz się sama obcinam, ale to jednak nie to samo.. mam zamiar wybrać sie do fryzjera ponownie, ale nie wiem jakiego? gabriel?? laurent? co myslicie... moze oni znaja sztuke cieniwania bez utratu długosci ale zejsia z objetosci...

Gość iwka17
Przed prostowaniem nakladaj krem lub odzywke wygladzajaca to bedzie cie chronic przed przesuszeniem a po prostowaniu naluz plynny jedwab na wlosy kosztuje 10 zl i tylko u fryzjera go dostaniesz

Gość iwka17
do ojejekujej :) ja kiedys cieniowalam wlosy zeby bylo ich wiecej bo mialam bardzo cienkie wypadajace i suche wlosy ... ale nie wiem jak cieniuja tobie ze tracisz na objetosci :/