Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s-a-m-o-t-n-a

pomocy...

Polecane posty

Gość s-a-m-o-t-n-a

Jestem w 9 tygodniu ciąży :) ale nie wiem dlaczego czuję się okroponie :( Tak jakbym miała grypę bez przerwy mi jest nie dobrze i czuje się jakbym miała gorączkę to normalne?????????

Normalne. Też tak miałam i nadal mam (13 tydz. ciąży). Osłabienie jest spowodowane ogromnym wysiłkiem organizmu, dziecko b. szybko się rozwija, ponadto cała ta hormonalna burza... A stany podgorączkowe ponoć są przez to, że taka temp. jest korzystniejsza dla dziecka. Trzymaj się 🌻

Gość s-a-m-o-t-n-a
martwię się czy to nie przez to,że coś jest nie tak:( to moja druga ciaża i przy pierwszej nie miałam takich objawów:( wiem ,że każda ciżża jest inna , ale martwie się...

samotna ja tez przy 2 ciazy mialam straszny poczatek, wymiotow niw bylo ale mdlilo mnie, bol glowy i wogole- trwalo to do jakiegos 12 tyg. pozniej o niebo lepiej pozdrawiam

ja kilka dni temu - w 11 tyg - miałam objawy jak przy ostrej grypie - tyle że nie kichałam i gardło mnie nie bolało, ale byłam połamana i nie do życia. w nocy miałam drgawki z zimna na przemian z takimi potami jakich nigdy wcześniej nie doświadczyłam. ale przespałam to i znów czuję dobrze, więc nie ma się czym martwić.

Samotna, nie masz się czym martwić, każdy lekarz ci powie, że to normalne, ja moich dwóch też sie o to pytałam. Po prostu 1-wszą ciążę znosiłaś lepiej, pozazdrościć!

ja na początku ciąży czułam się grypowo i ciąglemnie muliło musisz być cierpliwa z czasem objawy będą łagodniejsze