Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiochmen

Najfajniejsze teksty jakie uslyszeliscie od partnera ...

Polecane posty

Gość Wiochmen

Wpisujcie najmilsze lub najsmieszniejsze zdania lub zwroty jakimi uraczyla was wasza dziewczyna lub chlopak :) Moje - to chyba dzis bylo i dlatego pomysl na ten temat. Moja dziewczyna, osoba inteligentna i na poziomie i ja. Siedzimy sobie i ogladamy film, ale jakos zaczelismy gadac. Zeszlo na to ze ja pochodze ZE WSI a ona z miasta i ja mowie ze troche to glupio ze jestem "wiochmenem" a ona mi na to : "ale za to masz dużą wiochmeńską PAŁĘ" ha ha ha :) myslalem ze spadne z lozka :)

Gość inteligencją śmierdzi na odleg
łość :O

Gość Wiochmen
Ale masz nędzne poczucie humoru :) Albo nie masz dużej wiochmeńskiej PALY, jak ja :P

Gość śmierdzi nietoperzem i moczem
:O :P

Gość Citra
hehe, niezłe...fajna babka ;-) oczywiście fajna dla kogoś kto ma specyficzne poczucie humoru....

Gość Citra
oczywiście apomniałam dodać, że interesuję się wyłącznie pałą.

Gość Citra
no oczywiście PODSZYWACZU drogi że interesuję się pałą :-) jak każda zdrowa kobieta...... jak rozumiem Ty masz z tym problemy :D

Gość Citra
ja nie mam problemu z zabawą pałą. bawię się nią nawet w pracy podczas gdy moja sekretarka w tym czasie ssie mi kule pod biurkiem

Gość Wiochmen
Citra - dobre :) A podszywacz dal ciala :D

Gość dobre dobre

Gość Wiochmen
brandzluję się co poniedziałek wykałaczką do zębów w wc i obgryzam ze zdenerwowania paznokcie u rąk zagryzając viagrą.

Gość Wiochmen
Kuuurcze, slabiutko. Podszywacze nie sa juz dzis tacy jak kiedys :/ Wpisujcie sie ludzie, to fajny temat ...

To byl pierwszy urodzinowy prezent od mojego misiaczka a że bylismy ze sobą dopiero od niedawna, po dokładnym zastanowieniu, postanowił kupic mi parę rękawiczek - romantyczne i nie za osobiste. W towarzystwie młodszej siostry poszedł do domu towarowego i kupił rzeczone rękawiczki. Siostra natomiast, w tym samym czasie, kupiła sobie parę majtek. Podczas pakowania ekspendientka zamieniła te dwa zakupy tak, że siostra dostała rękawiczki, a misio majtki. Bez sprawdzania, co jest gdzie, wysłał prezent do mnie dołączając następujący list: Kochanie, Ten prezent wybrałem dla Ciebie właśnie taki, ponieważ zauważyłem, że nie nosisz żadnych, kiedy wychodzimy wieczorem.Są w delikatnym odcieniu, jednak ekspedientka, która mi je sprzedała, pokazała mi swoją parę, którą nosi już trzy tygodnie i wcale nie były poplamione czy zabrudzone. Przymierzyłem na niej te dla Ciebie i wyglądała naprawdę elegancko. Chciałbym jako pierwszy je na Ciebie włożyć, tak by żadne inne ręce nie dotykały ich przed tym, jak się z tobą zobaczę. Kiedy je będziesz zdejmować nie zapomnij je trochę nadmuchać przed odłożeniem, albowiem całkiem naturalnie będą po noszeniu trochę wilgotne. I pomyśl tylko, jak często będę je całować w tym roku. Mam nadzieję, że będziesz je miała na sobie w piątkowy wieczór. Z całą moją miłością. PS. Ostatnio w modzie jest noszenie ich odrobinę wywinięte tak, by widać było trochę futerka.

Gość Krwawa Mary
fakt...podszywacze jacyś marni - Citra jest kobietą, jak możn ssać jej kulki czy coś tam...nie dość że marni to i na anatomii się nie znają... a moja przypowiastka, nie wiem czy śmiac się czy płakać ale było tak: miłosne uniesienie z facetem mym kochanym (jesteśmy ze sobą zresztą już 3 dobre lata); było to po jakimś roku bycia razem, uprawialiśmy seks już chyba z 6 m-cy (Reguralnie), gdy ten ni z gruszki ni z pietruszki wali tekstem typu "ale obiecaj mi, że będziesz to robić tylko ze mną"......... :D:D:D nie wiem czy uważał że puszczam się na lewo, czy może sam miał kogoś na boku... :D dziisj mówi, że tak mu się powiedziało, nie wiadomo czemu (to fakt, facet w trakcie seksu może dzialać tylko głową albo pałką he he)