Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas nadrobić zaległości

Nie interesują mnie kobiety w moim wieku....

Polecane posty

Mam 32 lata dobrą prace, ale dopiero od niedawna zaczynam życie towarzyskie...wcześniej nie miałem powodzenia...., jako szczeniak poprostu wygladałem koszmarnie, z wiekiem było coraz lepiej... no właśnie moje zyce zaczyna nabierać barw, ale kobiety w moim wieku chcą się wiązać, a ja chce nadrobić stracony czas z młodymi dziewczynami, 19, 20, 21 latki naprawde mi się podobają i ja im też... Kobiety w pracy zaczynają mnie za to nienawidzieć....Czy człowiek nie ma prawa już żyć jak chce ?

Gość oceniacze
ale z ciebie debil & kurwiarz

Gość ja tak nie uwazam
A skad jestes, ja mam 23 latka i za to nie cierpie "mezczyzn w moim wieku" Zawsze spotykalam sie ze starszymi i doswiadczonyumi mezczyznami i nie hcodzi mi tylko o seks. Przynajmniej mozna porozmawiac.

dobra od debila możesz mnie wyzwać , chociaż mnie nie znasz, ale kurwiarz? skąd wiesz z jakimi dziewczynami się spotykam ??? napewno nie są tak wulgarne jak ty !

Gość ja tak nie uwazam
przepraszam za literowki:-)

Gość czas nadrobic zaleglosci
jeszcze bardziej od dziewczyn 19,20,21 lat interesua mnie clopcy 50,60, 70 lat wybieram ich w niedzielny wieczor sporod osobnikow stojacych pod wiejskim monopolowym

Gość ja tak nie uwazam
czy to juz koniec topicu?

Gość ja tak nie uwazam
czy to normalne ze dziewczyna ma penis? bo ja mam i uwazam ze to normalne

podszywacz wcale nie było śmieszne, takie typowe, że aż do wyrzygania.... ktoś mi wyjaśni o co chodzi tym dziewczynom w pracy ?

Gość ja tak nie uwazam
hmm o co im chodzi? O to ze czuja ze zaczynaja przegrywac z młodszymi.

Gość jej mosc
he he, ja mam 22 lata a potrafie sie dogadac tylko ze starszymi bo nadajemy na tych samych falach, mentalnie mi daja o wiele wiecej i tak tez sie czuje, z mlokosami w moim wieku nie ma o czym gadac, bo oni tylko imprezy, piwa, laski i coby sie pokazac :O pustaki na budowie :O jak laski wybieraja starszych to jest git, a jak faceci o wiele mlodsze to juz pedofilstwem zajezdza ale tak juz jest to w odpowiedzi za to ze jak laski ida do lozka dla przyjemnosci to dziwki a jak faceci zaliczaja dupy to cud chlopaki :P

Gość oceniacze
jestescie oboje zwerzetami to normalne ze kobieta sie starzeje ze ludzie sie do siebie przzwczajaja wtedy przegrywa z mlodszymi ale milosc to cos takiego zekochasz 2 osobe nawet jak jest stara brzydka i schorowana kochasz ja jak jest cora i sie zerzyga kochasz ja jak mazmarszczki jak strci race jak znasz ja na wylot a wy myslicie jak zwierzeta wasze miejsce jest na ww.odloty.pl

tylko ja tych kobiet nie podrywam , nic nie obiecuje itp czy ja miałem do nich pretensje gdy jak były młode wybierały lalusiów z żelem na głowie?

Gość jupiter
jej mosc-> wcale nie wyglada bys byla mnetalnie starsza, operujesz słownictwem dziecka z gimnazjum ( git, laski , dupy itp)

Gość jej mosc
a nie mozesz im powiedziec ze zyjesz jak chcesz, masz ochote poimprezowac z mlodszymi i imprezujesz i ze jak im cos nie pasuje to niech sie lepiej nad soba zastanowia a nie wtykaja nos w nie swoje zycie, ktore pewnie przegraly :P co cie one tak obchodza? jesli naprawde chcesz sie spotykac z siksami to rob to co lubisz i chcesz i miej wszystko w dupie i tyle. 🖐️

Gość jupiter
no ale facet naprawde kręca cie glupiutkie małolaty jak wogole chce sie w tym wieku w to bawic?

w 90% to studenki, które nie patrzą w pierwszej kolejności czy mam prace , mieszkanie itp chodzą do teatru, na wystawy itp....kobiety w moim wieku, są tak interesowne, że mnie odtrąca od nich...

Gość jej mosc
jupiter, a ty bacznie obserwujesz i wytykasz wady, naprawde tak jest ze mentalnie jestem starsza, wybacz ze uzylam slow ktorych nie ma w slowniku przeznaczonym dla ludzi mentalnie starszych :P jest mi wesolo nie gadam z facetem by nawiazac z nim dluzsza wiez wiec pozwalam sobie uzyc roznorakich slow, gdybym byla teraz sam na sam z facetem nie uzylabym tych okreslen. Zreszta co to za ograniczenia "Nie uzywa sie takich slow, o zla, przekleta". A zwalaszcza nie ocenia sie ludzi po kilku slowach. Mozesz, ale nie wiele w tej ocenie prawdy. mebli wybor wszelki jak jupiter wielki :D

Gość jupiter
jej mosc dzieki za uznanie;) ... poprostu nie lubie tych słow i moze niepotrzebnie wyjorzylem na ciebie ale strasznie mnie denerwuje ich uzywanie

Gość jej mosc
uwierzysz ze ja tez ich nie lubie? po prostu "laska" "git" itd szybciej mozna napisac :P z tego wzgledu ich uzylam, normalnie nie uzywam bo wlasnie sa takie typowe dla mlodziezy wszechpolskiej do autora: wiesz co ci powiem? jak facet ma prace, mieszkanie czy po prostu jest zaradny zyciowo jest dla mnie duzym plusem, i coraz czesciej zwracam uwage na takie rzeczy :O niestety :O nie to ze jestem interesowna, nie jestem materialistka, ale teraz bedac sama szukajac pracy z mizernym skutkiem, patrzac na rodzine i znajomych...bieda jak sie patrzy. Chcialabym zeby facet zapewnil mi bezpieczenstwo czyli dach nad glowa tez wchodzi w gre. boje sie o siebie, ze mnie niedlugo rachunki zjedza. a niewazne zreszta. moja rola w tej dyskusji dobiegla konca, bo wyglada na to ze jestem taka jak te babki o ktorych piszesz. wezme sie za prace lepiej bedzie :P pzdr autor pzdr jupiter :) 🖐️

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja myślę, że Ty nie chcesz i nie potafisz dorosnać. dlatego takie młode dziewczyny Ci tylko w głowie. A Moze boisz sie ze nie sprostasz wymaganiom dojrzalszej ? :P

Gość monyka1
eeeeee dokladnie.... cos w tym musi byc ...

Gość oceniacze
jest na dwoch, mamy po 40 lat i co noc wlaimy sie w tylki az huczy tylko ostatnio nie trzymamy kalu... ale co tam... zyje sie raz!

Gość witam czas.....
a czy z tymi nastkami to wyłacznie przelotne znajomości ??