Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leszno/Wrocław/Rawicz

cesarka na życzenie w tych miastach???

Polecane posty

możecie napisać czy taki zabieg jest dostępny w tych miastach (tzn. we wrocławiu na pewno) - ale gdzie dokładnie? i ile to kosztuje?

Gość
Jasne ze jest dostepny! i to w kazdym szpitalu wystarczy tylko \"wymownie poprosic\" lekarza

:) nie mam na myśli "dawania w łapę":) chodzi mi o prywatne kliniki - wszystko legalnie:)

ogólnie jestem przeciwna dawaniu w łapę - uważam że jak kogoś stać na łapówki to stać go tez na prywatną służbę zdrowia. a dając w łapę w szpitalach publicznych tylko pogłębiamy patologię - bo dochodzi do tego że lekarze mają w d..ie tych co nie mają pieniędzy i po prostu ich nie leczą:(

Gość
w prywatnej klinice wszystko załatwisz to oczywiste przeciez A koniecznie chcesz miec cc? a dlaczego ? Masz jakies wskazania? Czy boisz sie bólu?

boję się panicznie - wszystkiego co z tym związane. mam wadę wzroku, ale dobrą siatkówkę - mimo to boję się że wada poleci w dół. NIe wiesz jakie są koszty całej "imprezy"w prywtanej klinice?

Gość 29-latka..........
nie radze rodzic w klinice... w razie komplikacjinie sa one przygotowane na to... a koszt... zalezy... 8 tys....

Gość
Adres Prywatna Klinika ,,Korvita\'\' Poznań, Koziegłowy k. Poznania, ul. Piaskowa 5 tel. 820-55-17 zadzwon ,zapytaj ale ja jestem zdania ze lepiej rodzic tam gdzie maja dobrych neonatologów polecam Szpital kilniczny na ul polnej 33 w Poznaniu

Gość
a jaka masz wade wzroku?