Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misa

Jak złamać rękę?

Polecane posty

Gość Misa

Piszę poważnie. Szef ciągle daje mi tyle roboty, że ja już siły nie mam. W pracy siedzę od 8:00 do 19:00. Jak jest jakas robota- od razu pędzi do mnie :( Juz mam tego dosyc, oczywiscie mowilam mu o tym, ale on jest bez serca. Dlatego drastyczny krok- złamanie prawej ręki. Jak to zrobić, szybko?? Jak złamaliście rękę? Wiem, ze to glupie, ale wazne.

Gość Misa
no spróbuję, inne propozycje?

Gość .... nir wwierze
ales ty flupia :O

Gość Misa
nie ma octu :/

Gość Misa
tylko proszę normalne komentarze. To dla mnie ważne.

Gość Misa
a jak się poślizgnę w łazience?? złamię??

Gość hgjk
pieprznij mocno reka o cos twardego, np o biurko, z calej sily,

Gość Misa
wiem, jak bylam mala to tez mialam zlamana reke.

Gość everrr
poszukaj innej pracy, zrob awanture szefowi... wiem, ze to nei jest takie proste, ze zycie jest bardziej skomplikowane ale twoj pomysl niestety musze nazwac glupim...

Gość lepiej wymysl cos innego

Gość czy ty jesteś normalna
??? Idź do lekarza i weź normalne L4 na podreperowanie zdrowia. Rękę bedzie se łamać, idiotka z ciebie :P

Gość a nie lepiej
dac w lape lekarzowi, zeby ci gips zalozyl i po sprawie :classic_cool:w pracy powiesz ze spadlas ze schodow - skutecznie i bezbolesnie :)

Gość mo-nia
daj w lape lekarzowi i popros o gips,ale na niezlamana reke :)

Gość lepiej wymysl cos innego
ale mozna wymyslec inna chorobe, tylko czasem jak sie chodzi na zwolnienia to pracodawca rezygnuje z takiego pracownika

Gość hrdtztjrsrtzjytj
złam sobie tą rękę-twoja sprawa, ale za jakieś 20-40 lat kiedy już będziesz stara i będziesz cierpieć na każdą zmianę pogody to z pewnością przypomni ci się Twoja rączka okropnym bólem...nie wiem czy to takie fajne;/ lepiej weź urlop albo jak nie umiesz zmienić pracy to po prostu haruj!! mój mąż siedzi na giełdzie całe dnie...przychodzi tylko w środy i w niedziele na noc się trochę przespać...wszyscy tak pracują i nie narzekają!!

Gość Pierdolnij łbem
w ścianę

Gość no cóż...
i to ze dwa razy.

Gość co to takiego
Trochę poleżysz w domu, odpoczniesz i co?? do pracy w końcu trzeba będzie wrócić.

Gość emi 5643865
ja tez musze zlamac reke

Gość Kacperonik
Ja złamałem rękę o to w taki sposób: masz rolki to idź na nie i skocz do góry i spróbuj zrobić przekręt a jak się nie uda to zjedź na rolkach z górki ale prosto..Ja złamałem w ten pierwszy sposób :)

Gość gość
Jesteś nie poważna! Ręka złamana, czy tam co cokolwiek złamanego boli/rwie na zmianę pogody! Idź do lekarza weź L4, albo urlop (powiedz np, że jedziesz na wesele do kuzynki do Niemiec, albo, zamiast wesela powiedz, że rodzi się dziecko ciąża zagrożona kuzynka musi leżeć a Ty musisz jechać do niej i się nią zająć)

Gość gośćbyg
walłamsir enke 7dni temu nadal mnie boli:(

Gość gość
Ja tez musze zlamac reke ale nie mam pomyslu jak to zrobic bo to musi stac sie w pracy . Pracuje w niemczech sprzatam po operacjach w szpitalu ale psychicznie tam nie daje rady potrzebuje odpoczynku a skoro chcem to juz zrobic to fajnie by byl dostac dodatkowo odszkodowanie dlatego nie moge zrobic tego w domu bo wtedy nie dostane odszkodowanie lepiej piec dwie pieczenie na jednym ogniu . Pozdrawiam

Gość gość
Albo może ZABIJ SIĘ od razu kretynko? Wtedy nie będziesz musiała pracować. Ten komentarz jest normalny jak twoje pytanie.

Gość gość
Weź moja mama w pracy siedzi od 7:00-22:00 więc...

Gość Miło mi jak pomogłam
Wiem o co Ci chodzi sama próbowałam i niestety mi się nie udało ale najbardziej polecam pocierać ołówkiem szybko po ręce i jak zrobi się gorąca to walnąć w coś twardego np barjelke albo związać czyms rękę np bandażem elastyczym tak aby ręka była cały czas zgieta i pójść z tym spać a rano zdjąć bandaż szybko i gwałtownie wyprostować rękę nie polecam próbować z octem bo ręka będzie smierdziec i ktoś może się domyślić nawet lekarz. Miło mi jak pomoglam

Gość Ktoś_

Ja polecam rozlać olej na ziemię i zapomnieć o tym a później sobie biedz i jak siem beďziesz przewalać to próbuj całym ciałem się na rękę wywalić może sie złamie.sory za orto ale klawiatura mi się ...ała