Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka dziewczynka

OBSESJA NA PUNKCIE DZIECKA

Polecane posty

Gość malenka dziewczynka

Pomozcie mi mam 18 lat i od kad zobaczyłam cureczke Zaghare Angeliny Jolie to zaprgnełąm małego dfziecka ale wtedy to jeszcze było (jkis rok temu) malutk aobsesja a teraz to jzu nawet nei chec miec czarnego dziecka . Chciała bym miec malutkei dziecko .NAjdziwiniejsze jest to ze ja zawsze nienawidziałąm dzieci i do zeszłego roku zazekałam sie ze nigduy nie bede miałą dziecka.. nei wiem co mi si estało od 5 misiecy jestem bardzo zakochana i wiem ze to juz jest TEN własciwy mezczyzna on jest straszy ma 25 lat moze tez dlatego tak pragne tego dziecka.. gdy zobaczyłam mojego chłopaka ze swoim 3 miesiacznym chrzesniakiem to serce mi si eskrojiło i zapragnełąm dzidzi malenkiej takiej chociaz bardzo si eboje trzymac nawet dziecka ale wiem ze jak bym miałą swoje to by tak nei było.. ale przeciez nei moge miec swojego dziecko bo mam dopiero 18 lat i mature w tym roku.. nie wiem co mam zrobic mam obsesje .. chiodze po sklepach ogladam maleńkiie ubrana nawet juz kupiłam kilka i załozyłąm mojej maskotce i sama przyłapuje si ena tym ze ja przytulam i do niej rozmawiam i wyobrazam sobie ze to moja dzidzia mała... anajgorsze juz było to ze osoatni spozniał mi sie ortes i moj kochany chłoppak powiedział bardzi ciepłe słowa ze sobi eporadzimy i wogole to bedzi efajnei.. to juz wogole mi si ewszytsko pomieszało.Oczywiscie nie jestem w ciazy i ni emoge narazi ebyc bo nei tak to sobi ewyobraząm mieszkam z rodzicami.. al etak bardzio chciała bym miec dzidzi.. cio mam zrobic ??

może najpierw zdaj maturę a potem wyjedz do Afryki? A tak na serio to tez kiedys mialam reaktywację instynktu macierz., na szczęście po roku mi przeszło

Gość malenka dziewczynka
mi jzu trwa rok i nei wiem co z tj zrobic tylko ze jak podobałą mui sie czarna Zahara to uznałam to jako taki kaprys jak np. chec si miec pieksa to ja chciałam miec czarne dziecko al eteraz czuje sie zupełnie inaczej.. bo jzu nei chce zcarnego dziecka chce miec dziecoko z moim kochanym chłopakiem...

Gość pszczolka z listopada
zdaj mature a i 5 miesieczna znajomość niemozesz powiedziec ze to ten bo działaja na ciebie endorfiny ja tez tak miałam dopuki siostra nie urodziła i nieprzebywałam z tym maluchem 24h dzieci owszem sliczne radosne malutkie ale tylkona obrazku, wyszalej sie najpierw a potem zachud w ciązy bo bedziesz miec pretesje do iebie i dziecka ze zmarnowałas młodść

Gość malenka dziewczynka
wyszalej si e? jestem modelka i miałam juz sławnego chłopaka wiec nie checmi sie zalec naprawde zreszt anie lubie nawet imprez za bardzo . . .

Gość Arkadiaa
..:( Co ja moglabym dodac,mam 18 lat i tez jestem przed matura i bardzo pragne dziecka:( z chlopakiem(23 lat) jestem 2 lata- kocham go bardzo, on nie chce miec dziecka,nie chce slyszec nawet o tym, mowi ze dopiero za 5 lat...:( Niewiem tak naprawde jak uspokoic sie,przestac o tym myslec..w dodatku przestalam brac pigulki ..i w zwiazku z tym uzywamy gumek..i podczas seksu zdaza mi sie myslec co by bylo gdybysmy dzis sie nei zabezpieczyli..czy zaszlabym w ciaze?. Tak, wiem,zdaje sobie sprawe ze to za wczesnie, ze mysle nei rozsadnie, dlatego staram sie nad tym panowac.Nauka jest najwazniejsza.Na wszystko bedzie czas

Gość malenka dziewczynka
a czy ni emozna tego jakos wyleczyc ?

Gość malenka dziewczynka
u Mnie rozsadek jest sliniejszy , nie mam takich mysli co by było gdyby.. juz raz omal nie byam w ciazy nasczecie dzieki POSTINOROWI.. (Przez to rozstałam si ez chłopakiem (juz byłym) bo dostałam obsesji ze zabiłam dziecko) ja wiem i ja dzeckka pragne ale nei w tym wieku ja poprostu pragne miec uz te 26 lat i urodzic to dziecko a nie rodzic w wieku 18 lat nie wiem. . .

Gość malenka dziewczynka
JJAK MYSLICIE ZEBY SIE ZTEGO WYLECZYC TRZEBA BY BYŁO SIE W TO JESZCZE BARDZIEJ ZAGŁEBUC CZY TEGO UIKAC ?? TYLKO JAK TEGO UNIKAC NIE DA SIE . .

Gość malenka dziewczynka
Arkadiaa TY TEGO NIE ZROBISZ ZE WZGELDU NA FACETA JA TEGO NIE ZROBIE ZE WZGLEDU ZE NI ECHEC MEIC DZIECKA W WIEKU 18 LAT CHOCAIZ BARDZO CEHC ALE MAM ZDROWY ROZSADEK.. ALE TWOJ CHŁOPAK NEI CHEC MEIC DZIECKA A JA WIDZIAŁAM OBRAZEEK MOJEGO CHŁOPAKA Z 3 MIESIECZNYM DZIECKIEM I ZOBACZYŁAM W NIM OJCA W DODTAKI MOJ CHŁOPAK TOTALNEI NADAJE SI ENA TATUCSIA WIEC CHYBA JA MAM GORZEJ,..

Gość Arkadiaa
nie zajde w ciaze z premedytacja dlatego,ze poprostu sie boje.Czy dalabym rade, co na to rodzice, co z moimi studiami i wyjazdem za granice..plany legły by w gruzach..:( Chłopakiem sie tak bardzo nie martwie, kocham go,zalezy mi na nim, ale gdyby opuscił mnie w takiej sytuacji nie był by wiele wart.Z drugiej strony wiem,ze nie podarowałby mi tego gdybym sama zdecydowała za nas oboje o tym ze chcemy miec dziecko:| Mozliwe ze jest Ci gorzej, nie watpie..a rozmawialas o tym z chlopakiem?

Gość malenka dziewczynka
nie al epodejrzewam ze za chwiel bede a wy jestesi eju ztak na stałe arazem ? mieszkacie razem itp ?

Gość malenka dziewczynka
MOZe jakos sobie poradzimy z tym razem ? moze uda nam siwzajemnie wyleczyc albo jakos pomoagac mojac z kims wspone pragnienia jest chyba łatwiej tak mis ie zdaje . Ty masz w tym roku mature ? ja tez czyli jestesmy w jedym wieku . wogole skad jestes ? z Polski tak ?

Gość Kwiatuszek 18
Dziewczyny ja też mam w tym roku maturę i także ostatnio cały czas myśle o malutkiej dzidzi.Nie wiem co się ze mną dzieje, bo jeszcze całkiem niedawno miałam obsesje na punkcie atykoncepcji bałam się kochac z chłopakiem(choć jestesmy juz 4lata i bardzo go kocham)aby tylko nie zajść w ciążę,a teraz taka zmiana o 360stopni.

Gość Janine
tia slawny chlopak... hhahahah modelka phi u nas pelno takich niby modelek,tandetne jak nie wiem co hahaahahha

Gość powiem wam jedno
mam 23 lata i tez bardzo pragne dziecka. Ostatnio sama mialam checi zadecydować o nas dwojgu, ale tego nie zrobilam i nie żaluje. Pragnienie dziecka jest u mnie bardzo silne od paru lat, ale rozsądek każe czekać. WIem, że bym sobie poradziła, kończe studia, w tym roku bronię pracę magisterską,mam kochającego chłopaka od 5 lat, ktory tez nigdy by mnie nie zostawil, i ktory takze w chwilach niepewnosci i wyczekiwania na moj okres szybko przyzwyczajal sie do mysli ze zostanie ojcem. Do takiego stopnia, ze gdy w ciąze nie zaszlam to martwil się czy aby na pewno on bezplodny nie jest. Ale wiem ze dla niego to za wczesnie,że faceci dojrzewają dłuzej niz kobiety, i teraz on tego nie pragnie. Choc czasami rozmawiamy na ten temat, jak bedzie za pare lat, on wyobraza sobie jakby byl tatą, czasami z nutką zazdrości patrzy na dumnych tatusiów z synkami. Marzy by grać w piłkę ze swoim chłopczykiem. NIe mogłabym mu zrobić takiego świństwa, bo dziecko to obowiązek na całe zycie. Niech teraz wyszaleje się z kumplami, niech lazi z nimi na piwo, niech sie uczy(tez studiuje).Dziecko by go uziemilo. Wszystko zmieniloby sie o 360 stopni. To nie jest tak ze spelniamy swoja zachciankę. Wiem ze musze skonczyc studia, zacząć pracowac, i choc troche odlozyc dla mojego bobaska. nie mowie ze nie wiadomo ile, ale przynajmniej by mialo szczesliwy dom, w ktorym nie brakuje na chleb. Decyzja o dziecku musi byc decyzja dojrzala. Moglabym urodzic dzis, rodzice by mi pomogli, dali kase, ale tu nie o to chodzi.TO nie zabawka, to odpowiedzialność. Wytrzymacie, ja czekam juz pare lat i poczekam jeszcze ze 2 do urodzin. Tzn pewnie troche wiecej jak rok i zaczniemy się starać.

Gość malenka dziewczynka
JAnine a co jest złego w byciu modelka ? i niby po co bym miła kłamac ?

Gość malenka dziewczynka
POWIEM WAM JEDNO od iedy dostałąs takiej obsesji , il emaiąłs lat i czy juz byłąs z ttym chłopakiekiem i co to spowodowało ?? i ile Twoj chłoapak ma lat ? mieszkacie razem itp Macei własny dom i warunki czy wynajmujecie ? o wydaje mi sie ze to jest wazne

Gość powiem wam jedno
juz w liceum w klasie maturalnej bardzo chcialam miec dzidziusia. Wtedy bylam z innym chlopakiem, duzo starszym(mial 25 lat) i dobrze ze on nic takiego nie chcial i ze zadnej glupoty nie zrobilam.Rozstalismy sie po jakis 3 miesiącach.A pragnienie zeby miec bobaska nie miajalo tylko narastalo. Chlopak ma tyle co ja lat(ale pozostaly mu jesze 2 lata studiow), i mieszkamy razem od 3 lat, mamy wlasne mieszkanie, wiec warunki są. Dlatego mówię ze moglabym juz doslownie dzis zajsc w ciaze( mam dni plodne;)) )ale wiem ze to by byla glupota. Nigdy nie popieralam kobiet ktore chca robic kariere, a dzieci odkladaja na starosc. W moim przypadku to nie kariera, ale wybranie doroslej decyzji. Gdybym teraz zaszla w ciaze to bym tylko udowodnila swoja dziecinnosc. Moze to i absurdalne co pisze, ale to ja osobiscie musze temu dziecku zapewnic wszystko.Razem z jego ojcem. Moi rodzice niech pozostana dziadkami, niech pomagaja jezeli chca (a beda bo maja taka zasade, i pomagaja mojemu bratu) ale niech nie utrzymują naszej rodziny.

Gość acdcdcda
przyznaję cztery punkty na sześć możliwych w mojej skali prowokacji, za oryginalność

Gość kokotka
ja w tej chwili jestem w kalsie maturalnej a moj chłopak ma 25 lat ale jestem z nim dłuze niz 3 miesiace. . . i to chyba wąłsnei rzrz niego chec meic to dziecko bo jak zobaczyłam jego jak bawi sie ze swim chrzesniakiem 3 meisiecznym to jeju, , , ,

Gość malenka dziewczynka
to co robimy dziewczyny ?

Gość powiem wam jedno
to moze i ty sie pobaw z tym chrzesniakiem? bo decydowac sie na dziecko tylko z takiego powodu... Ono juz bedzie tylko roslo, a to co raz wieksze problemy i odpowiedzialnośc. nie odlozysz dziecka na polkę jak ci sie znudzi...

Gość KochamDzieci
Powiem Wam Jes\dno ,czytajac ten temat dziewczyna o nicku "Powiem wam Jedno" ma racje i po przeczytaniu tego bardzo mi przemówiła.Jezeli kiedykolwiek wejdzie w ten temat to Bardzo Dziekuje:****