Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humbaczek

czy ktos byl na wolontariacie a afrykanskich krajach?

Polecane posty

Gość Humbaczek

Chcialam zapytac o rade , bo bardzo ale to bardzo pragne pomoc potrzebujacym a krajach afrykanskich. Jesli ktos z was byl, czy mozecie sie podzielic doswiadczeniami??

Gość Humbaczek
a moze jest tutaj jakis chrzescijan ktory tez jest tym zainteresowany i pojechalibysmy razem??

Gość Humbaczek
ludzie!! Jestescie beznadziejni.Nie macie zadnego pojecia o realnym swiecie. Same tu bzykaly i zdradzanie. Chyba przestane tu wchodzic bo bieda az sie czytac nie chce, Szkoda wzroku wytezac

Gość Franek z fabryki firanek
chetnie bym pojechal powaznie. dam namiara do siebie to cos wiecej mi powiesz?

Gość Humbaczek
Franek z fabryki firanek. Loos, dzieki za odpowiedz. Czy masz jakiekolwiek pojecie od czego powinnismy zaczac szukanie takiej misji???

Gość Franek z fabryki firanek
od tego czy ja wogole sie nadaje i czy pasuje do zagadnienia.

w tamtym topiku podałam linki do kilku organizacji :) Ja najbardziej chciałabym isć do tej szkoły w Nrwegii - tak profesjonalnie się przygotowac ale to kosztuje :( Jeśli zacznę działać to dam Ci znać tylko zostaw maila...Będę się dowiadywać ile kosztuje wyjazd z salezjanami i jezuitami...zresztą tu chyba nie chodzi o koszta ale o pewność że naprawde chce się tam wyjechać...to bardzo odpowiedzialne i ryzykowne zadanie :)

Gość Humbaczek
Nadmieniam, że z zapałem odbywam piesze pielgrzymki na dworzec PKP w Zgorzelcu, gdzie wślizguję się pod lokomotywy spalinowe i zlizuję smar z ich tylnich osi, czując z rozkoszą jak tłuczeń podtorowy wbija mi sie w zwieracz odbytu

Gość Humbaczek
illa... czyli to oznacza ze chcesz najpierw wyruszyc do Irlandii nazbierac troche kasy, a potem do szkoly w NOrwegii... hm ciekawe plany. W ogole nie bralam tego pod uwage. Ja marze o wyjezdzie na misje odkad bylam dzieckiem, mialam isc na medycyne a potem sie realizowac w Afryce ale skonczylam na chemii, wiec teraz chce wyjechac na misje. Ostatnio czytalam w gazecie o misji w Afryce, gdzie walczy sie z HIV/Aids. www.tearfund.org.uk

Gość Humbaczek
illa... czyli to oznacza ze chcesz najpierw wyruszyc do Irlandii nazbierac troche kasy, a potem do szkoly w NOrwegii... hm ciekawe plany. W ogole nie bralam tego pod uwage. Ja marze o wyjezdzie na misje odkad bylam dzieckiem, mialam isc na medycyne a potem sie realizowac w Afryce ale skonczylam na chemii, wiec teraz chce wyjechac na misje. Ostatnio czytalam w gazecie o misji w Afryce, gdzie walczy sie z HIV/Aids. www.tearfund.org.uk