Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaYuza

Rowerzyści bez Swiateł na naszych drogach,i zagrożenie jakie ze sobą niosą...

Polecane posty

Gość KaYuza

Rowerzyści na naszych droagch, co zrobić by stali się widoczni, dlaczego coniektórzy nie stosują oświetleń, lub kamizelek odblaskowych. Dlaczego policja nie posiada rozumu i woli polować z suszarka na pojazdy silnikowe, a o bezpieczenstwie na drogach nie raczy pomyśleć. łatwiej kasować z suszareczką, niż ruszyc dupę i wprowadzić nowe przepisy i kary wobeć rowerzystów. Niech zaczną rozdawać kamizelki, za te pieniądze z mandatów... Ależ nie, lepiej suszareczką namieżać... A w razie potr ącenia rowerzysty, to oczywiście kierowca auta winny... Niech te mundurowcy coś zrobią z tym, bo szkoda zdrowia i życia tych ludzi, gdyż brak im wyobrażni i grosza na kamizelke im żal... ...młodzież jeszcze sobie lampke załozy do rowerka, ale taki stary baran piwo chlapnie, i w szarym ubranku, zygzakiem po ciemku przez srodek jezdni sie wlecze, nawet jadac przepisowo ciezko takiego w nocy dojżeć.. Jesli policja jest za tępa by o tym pomyśleć, to przesyłam serdeczne HWDP

Gość a co to ma z porodami
wspólnego? :-D

Gość KaYuza
wjechałem ostatnio takiemu w dupę, ale przyłapała mnie policja i musiałem obciągnąć jeszcze 2 laski

Gość zgadzam się zgadzam
temat trochę już zaczyna być przeterminowany, bo rowerzystów coraz mniej ale zgadzam się w pełni ja wolę jeźdźić cała w odblaskach bo jak mnie coś trzaśnie to przynajmniej nie będę sobie robić wyrzutów że mogłam się bardziej wyświecić :P

a co to na macierzynskim forum tylko o kupkach i porodach sie rozmawia? :O Masz rację...Ci nieoznakowani rowerzysci ...na gaziku .....jadacy srodkiemprawie pasu sa zryci:O Ostatnio jechałamz siostra i takiego delkwentaspotkałysmy ...:O

Gość sory nie maiło być w tej rubr
eeeeee sory nie wtej rubryce to miało być

Gość KaYuza
..KaYuza.. do tych co sie podszył jeszcze pod mój nick i głupoty pisze... ...nie bądz chamski.. ..pokaż twarz a sie nie podszywaj pod czyjes nicki by pisać wredne texty..

Gość nie tu się miało to ukazacać
jeszcze raz sorki...

Gość nie tu się miało to ukazacać
jak to teraz usunąć z tąd???

..ale dałem ciała... hehe.. Rowerzyści a ciąża.. ...ciekawy temat... ..no cóż... płakać nie będe... jedynie posmiać się można...

słuchaj chamie.. ...widzę że masz wielki problem z tym że wtrąciłem to przez pomyłkę tutaj... nie bluzgaj tak...bo debila z siebie robisz... ..pokarz twarz ... to pogadamy... ..ale troszke inaczej...