Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama Kacpra

Plaski brzuch po porodzie!!

Polecane posty

hej laseczki mam pytanie do wszystkich mam po porodzie jak mozna zrobic aby miec spowrotem plaski brzuch??? i po jakim czasie mozna dostac taki brzuszek??

Ćwicz brzuszki ... indywidualna spraw kazdego organizmu ... jedna odrazu płaska inna ma flaczek długo długo ....

Gość elinova
_Acha_ ma racje...to indywidualna sprawa dla każdego organizmu. Ja już po wyjściu ze szpitala nie miałam brzuszka :-D co mnie bardzo cieszy Ale bardzo dużo daje też chodzenie przez cały dzień z wciągniętym brzuchem :-))

Gość bylam plaska od razu
nawet polozna to skomentowala, zem "plaska jakbym nie rodzila", macica tez szybko sie kurczyla (zreszta nie wystawala mi wcale w podbrzuszu), jedynie w talii mialam wiecej cm przez pare m-cy (az skora sie zeszla bez sladu i rozstepow), ale od pol roku po porodzie mam 61 cm w talii przy wzroscie prawie wysokim ;)

Gość maliszenka
Ja uzywałam pasa sciągajacego i mam lekki brzuszek, ale mi nie zwisa tak jak większośc panią po duzym dzidzi.

A może ćwiczenia? Mam fajną płytę z propozycjami ćwiczeń i dokładnym instruktarzem dla młodych mam. Uważam, ze jest świetna. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.