Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawa25

powiedzial mi ze mam male piersi...i mi smutno

Polecane posty

Gość truskawa25

moj chlopak powiedzial mi ze szczeroscia ze jakbym miala wieksze piersi to bym byla idealna...:(...mam miseczke B, czasem C...czy to tak malo? powiedzial mi ze w skali od 0 do 10l mam 8.75...ja nie wiem...czy mam to odebrac jako zart, czy mam sie cieszyc czy plakac....powiedzcie mi jak mam zareagowac?

Gość ile masz lat robaczku
?

Gość truskawa25
no wlasnie juz nie jeste taki mlodym robaczkiem...mam juz 25 lat...a jednak mnie to zasmucilo...bo faceci na mnie leca, i jeszcze nigdy nie slyszalam od nikogo ze mam male piersi...na moj wzrost i wage, wyglada on calkiem ok...z tego co slyszalam od innych

Gość ile masz lat robaczku
No wiesz...mi się wydaje (jestem kobietą) że B na C to jest optymalny rozmiar...

Ładne kwiatki, to ci dżentelmen... A on może byłby idealny, jakby miał większego...? Może mu tak powiedz? :o

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
powiedz mu że peniorka w skali od 0 do 10l --ma 8.75 🖐️

a ty mu powiedz ze z tak malym ptaszkiem jaki on ma to krolem by nie zostal .a i powiedz mu jeszcze ze jego pot ma charakterystyczny zapach i jakby go zniweluowal to by byl idealny. palant.

Gość truskawa25
prawda...faceci sa czasem wredni... jak ja mam byc szczera to on wcale nie jest ladny, jest nawet troche przy kosci, i poci sie niemilosiernie...ogolnie wydaje mi sie ze tak naprawde na mnie nie zasluzyl...jest fajny, ma poczucie humoru i dlatego sie nim zainteresowalam...a on mna bo mu sie podobalam...a tu taki dol...

Sluchaj truskawa,zalezy jak ci to powiedzial ,jezeli zartem i z blyskiem w oku to nie musisz sie martwic,no chyba ze tak jakos zlosliwie ze poczulas sie urazona to ,powiedzmu zeby poszukal sobie lepszej jezeli ty mu nie odpowiadasz.

nie doluj sie dziewczyno.pomysl tylko o tym jakbys nie mogla nic ladnego nalozyc,albo przytyla np po ciazy jak by wpedzal cie w kompleksy.to dupek i rozgladaj sie za innym

Gość truskawa25
macie racje...nie moge sie tym przejmowac... mam chyba niska samoocene na punkcie swojego wygladu...

Gość rozumiem sprawę ale ....
to tak jak ja, mój były powiedział że mam za małe piersi i znalazł sobie "cycatą" zostawiając mnie z 2 dzieci...

wedlug mnie to on zartem wyrazil swoja szczera bardzo pochlebna opinie \"powiedzial mi ze w skali od 0 do 10l mam 8.75\" jesli chodzi o mnie to ocena 8.75 jest bardzo wysoka wiec nie widze powodu abys sie obrazala i nie placz z tego powodu :)

--> X-MAN W.S.N.R. --> truskawa25 Zachował sie po chamsku. Najlepiej powiedz mu co czujesz.

>>>>>>>>>>>>>>> Myrevin co to zbaczy W.S.N.R. ?? czy mam sie obrazic jak truskawa25 za 8.75??

Apel do osob ktore znaja skrot W.S.N.R. co on oznacza ?? Czy jest ktos oprocz autorki kto wie co to znaczy?

Gość zostaw chama
powiedz mu że małego ma kuatsa( a ma??) i ze zostawiasz go

Gość truskawa25
a więc jego kutas w zwodzie ma 12 cm jak myslicie czy moge mu powiedziec ze ma małego i wysmiac go???

--> X-MAN ciekawi mnie jak byś zareagowal gdyby twoja dziewczyna powiedziala \"wiesz masz malego penisa, w skali 0 do 10 daje ci 8,75\" i co?

Gość a ja lubię małe
twój facet może jest szczery, ale nietaktowny

Gość afrbhg
przeciez on tak gada, bo sam ma kompleksy

Małe czy duże, to chyba nie jest najwazniejsze w związku, a jak mu sie nie podobaja, to pół swiatu tego kwiatu!

To po następnym numerku powiedz mu,że jako kochanka w skali od 1 do 10 oceniasz go na 2;) :classic_cool:

Gość woodku
hehe jednak baby są durne ;] ja mam rozmiar A czasem B. czasem... mam też kumpla który się zawsze z nich wyśmiewał że ich w ogóle nie ma a jak przyszło co do czego to jakoś mu to wogóle nie przeszkadzało. oprawdy są większe zmartwienia w życiu. a rozmiar cycków nie przeswzkadza w znalezieniu faceta tylko w zakupieniu np. ładnej kiecki ;]

Gość woodku
a jak ma 12 w wzwodzie to spokojnie możesz się z tego nabijać. spokojnie.

Gość wiecie co prosze
mój facet ma chyba 8 cm w wzwodzie.....czy to normalne?