Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MNE

nie umiem kochać, nie dla mnie normalny związek

Polecane posty

jaka wartość ma małżeństwo dwojga 19 latków po wpadce?

Gość ja ona
takie malzenstwo z przymusu nie potrwa dlugo na sile nic nie ma potem kazdy bedzie szukal wrazen bo sie "nie wyszumial"

Gość mnie ciekawi jedno
dlaczego nie masz odwagi powiedzieć tego swojemu facetowi - bo nie wiem czy sobie zdajesz sprawę, ale go krzywdzisz skoro już teraz jesteś pewna że nie chcesz małżeństwa to wato by go było uświadomić

MNE Bardzo upraszczasz i z wielką pogardą odnosisz się do tych spraw, które dla wielu osób są wartością. Ja w każdym razie tak odczytuję Twój \"manifest\". Ponadto bardzo dumna jesteś ze swojego chłodnego podejścia do miłości, związków, dzieci. Masz prawo, każdy ma prawo żyć według tego co ma dla niego wartość. Ja w pewien sposób rozumiem Twoje podejście i popieram, że zamążpójście to nie największy życiowy sukces i że mężczyzna to nie warunek szczęścia. Są jednak kobiety, które spełniają się w roli żon, matek i kucht - jak to złośliwie określiłaś :o Ich życie nie jest dla nich nudne, a one szczęśliwe. Nie wywyższaj się ponad nie. One zawsze mogą Ci powiedzieć, że w przeciwieństwie do Ciebie wiedzą co jest w życiu najważniejsze. A najważniejsza w życiu jest ta nudna, szara obśmiana MIŁOŚĆ do siebie samego i do najbliższych :) Życzę Ci byś spotkała JĄ na swojej drodze :) 🌼

czyli niby rozumiesz,a nie rozumiesz ale zgodnie z piramidą potrzeb Masłowa-kto nie ma zapewnionych podstawowych potrzeb,będzie o nie zabiegał,ja to wszystko mam dlatego mogę się skupić na kwestiach mniej przyziemnych

Rozumiem, że każdy chce i ma prawo żyć według swoich reguł. Nie rozumiem Twojej pogardy. Życzę Ci byś nigdy nie miała odczucia, że góry przeniosłaś, świat zdobyłaś, a Twoje życie puste.

Gość Znawca motoryzacji
Zaporożec (język rosyjski: Запоро́жец, język ukraiński: Запорожець) to nazwa marki małych samochodów budowanych od roku 1958 w fabryce ZAZ w Ukraińskiej SRR. Różne jego typy produkowane były aż do roku 1994. Słowo zaporożec oznacza Kozaka z Siczy Zaporoskiej. Podobnie jak VW Garbus w Niemczech czy Trabant w NRD, radziecki zaporożec miał być "samochodem dla ludu" - był to najtańszy samochód w ZSRR, a przy tym, dość wytrzymały na stan dróg w Związku Radzieckim. Wszystkie samochody Zaporożec miały napęd na tylną oś i silnik chłodzony powietrzem (umieszczony z tyłu).

Gość a jakie
Po tym co piszesz, widzę tylko jak płytka jesteś. Nic poza tym. I mówię to z pełną świadomością, jako osoba wolna, bez konkretnych planów na przyszłość. W przeciwieństwie do Ciebie naprawdę rozwijam swój światopogląd, poszerzam horyzonty, a Tobie radzę najpierw zapoznać się z zasadami poprawnej dyskusji. Narzucanie swojej racji i negowanie wszystkiego poza nimi świadczy tylko o ograniczeniu. Trudno mówić o rozwoju trzymając się tylko jednego punktu widzenia i posługując się argumentami, które owszem są słuszne, ale oczywiste. Nie potrafisz zachować zdrowego dystansu w stosunku do rodziny, miłości, małżeństwa. To nie wygląda jak świadomy wybór, a zwyczajny wstręt...

z jaką świadomością niby?nie rozśmieszaj mnie o znawco ludzkich charakterów

Gość ja -umbryjka
"te wszystkie szydzace z malzenstwa" poki jeszcza sa w miare mlode to maja wziecie wiec moga sie bzykac z azdym kogo napotkaja, niestety kochane uroda przemija. potem bedziecie desperacko szukac kogokolwiek w dyskotekach gdzie sa same 20-tki i gdzie bedzie se rzucac w oczy jakie to jestescie desperatki lub zamieszcac anosy w ogloszeniach matrymonialnych z nadzieja ze znajdzie sie ktokolwiek by na starosc nie zostac samemu.

Gość ja ona
do ja umbryjka......Ty jestes pusta...myslisz że trzeba latac po dyskotekach by kogoś znaleźć?sama pewnie latasz a i tak faceci maja Cie gdzies,a myslisz ze maz to pelnia szczescia?masz waskie horyzonty myslowe,zastanow sie nad soba bo plytka jestes...

Gość ja ona
do glupie pindki...hahaha ale usmialam sie z Twojej wypowiedzi....że niby facet mnie kopnal....hahaha nie musze na szczescie byc uzalezniona od faceta bo to ja wybieram kogo chce,sama pewnie kurczowo trzymasz sie faceta bo kto by Cie inny chcial......MNE pozdrawiam Cie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!masz racje,trzymaj sie!!!!

Gość Ty za to nie znasz nawet
własnego, paskudnego charakteru hehehe. P.S. "Egzystencja poprzedza esencję." Przemyśl to.

Mój wysoki stopień samoświadomości nie pozwala mi się przejąć waszym bajaniem

Gość ja -umbryjka
do ja ona: meza juz sobie znalazlam i to bez potrzeby platania dyskotekach. Jak cos to faceci maja gdzies takie jak ty i MNE, ktore nie potraficie sobie znalesc porzadnego faceta wiec podwyzszacie wasze ego jakimis dorobionymi filozofiami o tym jakie to wy wyzwolone. A tak naprawde to z was juz prawie stare panny tylko nie chcecie sie do tego przyznac. to wy sie zastanowcie nad sobaco z wami jest nie tak bo inaczej skonczycie piszac rozpaczliwe amosy w rubryce matrymonialnej.

mam wspaniałego chłopaka-jest dojrzały,emocjonalny,opiekuńczy,rozsądny i troskliwy więc nie wmawiaj nam,że nie umiemy związać się z kimś porządnym,bo zwyczajnie mamy inny pomysł na życie niż ty i banda kurek

Gość ja ona
do ja umbryjka: na szczescie nie musze latac po dyskotekach i pisac do biura matrymonialnego,jest ktos kto mnie kocha ale malzenstwo mnie totalnie nie interesuje...nie musze wszem i wobec pokazywac wszystkim ze mam meza jak Ty ale uwazaj bo Cie jeszcze zostawi i co Ty bidulka zrobisz?pojdziesz pewnie do biura matrymonialnego

Gość ja -umbryjka
do ja-ona: uwazaj ty bo jak twoj cie zostawi to jedyne co ci pozostanie zrobic to kupic sobie koty.

a jeśli to ONA zostawi swojego faceta,to on ma je sobie kupić?

mimo,że to będzie o wiele więcej niż 5 tygodni bardzo się na tę rozłąkę cieszę :D

no i oczywiście stało się coś,co mnie pogrąża w niechęci on planuje zaręczyny a im bardziej się tym ekscytuje i stara o mnie , tym bardziej mam ochotę zwiać :O