Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholira

jakie to jest uciążliwe jak śasiad od miesiąća remontuje

Polecane posty

Gość cholira

wiem,wiem,trzeba to przecierpieć ale takie stuk stuk stuk stuk ,w piątki,środy i ..niedziele od 8 -23 ,juz mi się w mózg wwierca!!!

jak stuka po 22:00 to masz prawo zwrócic mu uwage zeby przestał jak to nie podziała to wzywaj policję

u mnie też stuka, wierci, skrobie, wczoraj niedziela godzina 21 a on ku*** coś sobie jakąś jeb*** pilareczką piłuje i piłuje, myślałam, że zwariuję, a później wziął malutką zasraną szpacheleczkę i tak sobie ku*** skrobał po ścianie przy, której stoi moje łóżko .Te jego remonty wykończą mnie:(

Sąsiad (\"z góry\") moich rodziców robił remont przez jakies 2 lata. Mam wrażenie, że w tym czasie terakotę to ze 3 razy zmieniał :O Dzień w dzień wiercił, walił, stukal itp. Któregos dnia ojciec nie wytrzymał (ok. godziny 23) i poszedł do niego zwrócic mu uwagę, to koles był jeszcze obrażony i wkurzony :D

moj sasiad pyrta wiertarka od wieeelu lat i slychac ze nie robi normalnego remontu tylko sie bawi, jego sciany musza wygladac jak ser szwajcarski, co pare miesiecy zbijanie kafelek w lazience.nic nie zrobisz jak widzi kogos ze skarga za drzwiami nie otwiera i bawi sie dalej.cierpliwosc sie keidys skonczy...