Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to prawda niestetyyyy

DZIEWCZYNKI NARESZCIE ZNALAZŁAM CUDOWNĄ ODŻYWKE DO WLOSÓW!!!!!POLECAM

Polecane posty

Gość magdaliena
tak tak wspomagają łysienie. Boże co za bzdury. mam jeszcze opcję godną polecenia: jedwab. Dostępny w salonach kosmetycznych lub na allegro. Można kupić zwykły jedwab [ok.10zł 5ml], jedwab w odżywce, szamponie, piance do włosów i inne, z tym że są drogie [odżywka ok. 60zł] są też kosmetyki firmy matrix, również skuteczne

Gość to nie banialuki
Ten jedwab to masz na myśli - firmy Farouk ? Jeśli tak to też polecam, ładnie pachnie i włosy są miękkie i błyszczące.

Gość GGGGYYYYYTTTTRRRRWWIITT
co ty pierdzielisz dziewczyno??odzywki wax??a tro dobre ja juz dawno słyszaLAM afere w zwiazku znimi! one raczej są za tłuste i zapychają cebulki wlasnie ...czytalam nawet o tym artykul dermatologa..

Gość magdaliena
jak uważasz. pewnie nawet jej nie wyprobowalas:P ja używam i jestem zadowolona. nic mnie nie obchodzi że ktoś napisał o niej cos złego. wszystko trzeba samemu sprobować. dla jednego pasuje dla innego nie. i juz

Gość magdaliena
a jedwab firmy Farouk :)

Gość kopiilasta
Niestety mnie Joanna nie służy. Nie tak dawno doprowadzałam włosy do normalnego stanu po szamponie nawilżającym z odżywką. dawno nic moim włosom az takiej szkody nie zrobiło.Niestety drogo mnie to oszczędzanie kosztowało, i do Joanny nie zamierzam w najbliuższym czasie wrócić, reaguje n a nią alergicznie.

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/