Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLASTKA

Gdzie polecacie cesarkę w Warszawie?

Polecane posty

Gość Monelka
Witam, Mam wrodzone zwichnięcie stawu biodrowego. Obecnie jestem w 3 trymestrze i od około połowy ciąży biodro zaczęło mi mocno dokuczać:( Czasem mam nawet problem ze wstaniem z łóżka, a i po turecku już nie usiądę (problem z odwodzeniem). Czy możecie mi polecić ortopedę w Warszawie, który może wystawić skierowanie na cesarkę z powodów ortopedycznych? Poki co, to ginekolog odsyła mnie do ortopedy („bo to problem natury ortopedycznej), a ortopeda do położnika („bo położnik ostatecznie decyduje o sposobie rozwiązania i jemu nic do tego. Cyrk, nikt nie chce wziąć na siebie odpowiedzialności, a mój termin porodu coraz bliżej.... Prosiłabym o info na email: geyra@o2.pl. Bardzo Wam dziękuję! Monelka

Gość pytam teoretycznie
czy wiecie cos moze na temat szpitala im. Orłowskiego? robia problemy z cc?

Gość orloszczanka warszawianka
najmniejszych. ale robią za to dokładne badania i ponownie oceniaja czy jest koniecznosc cc. ale jak tam lezalam na patologii - 3 miesiace - to nie bylo tam ani jednej dziewczyny ktora mialaby rodzic sn majac zaswiadczenie. nie wszystkie mialy tam swoich lekarzy - choc wiekszosc jednak tak, mnie prowadzila doktor zachwiej. chodzilam do niej dopiero od 5 miesiaca. ona robila mi cc. blizna piekna, nie mialam zadnych powiklan. bylam bardzo zadowolona.

Gość a czy stan po cc jest
w orłowskim podstawą do drugiego cięcia?

Gość Flawia8801
Kto Wam takich bzdur o żelaznej nagadał!!!!!!! Czy któraś z pań wypowiadających sie o tym szpitalu miała tak poród albo cc?? Ja miałam tam cc. I nie miałam na żadanie bo mogłam urodzić natrualnie. W przypadku porodu naturalnego nie ma że na sile naturalnie, moje kolezanki tez mialy tam cc i bez zadnych komplikacji wszystko jest ok. Jesli masz w karcie ciazy wpisane cc to mozesz zrobic na zelaznej, jest bardzo fachowa opieka i profesjonalni lekarze np. dr padzik, makowski, dr agnieszka.... naprawde nie wiem skad macie info wyssane z palca. CC jest zawsze na zadanei na tydzien przed terminem i poprostu umawiasz sie na cc.

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Ja miałam cc na Inflanckiej (po próbie porodu naturalnego). Operował mnie dr Prokop. Jestem zadowolona.

Gość no wlasnie, ponawiam pytanie
czy to, ze juz raz mialam cięcie (2lata temu) oznacza, ze moge sie nie zgodzic na sn? czy stan po cięciu jest w warszawie (w którym szpitalu???) wskazaniem do cc?

Gość jeżyk z jabłuszkiem
mnie też to interesuje, bo już nie chcę próbować sn.

Gość ssssssssssooooooooooooł łot
podbijam, jestem w takiej samej syt, cc mialam z braku postepu porodu 2 lata temu, teraz za miesiac termin, nie chce sn!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bym szła prywatnie. Teraz to nie są już takie sumy jak 15 lat temu a warunki o niebo lepsze. Pomyśl ile wydasz na głupi wózek. Nie lepiej przeznaczyć na poród w cywilizowanych warunkach ? Nie wspomnę o personelu, który jest miły i uśmiechnięty :) To bardzo wiele znaczy w takiej chwili. W państwowym będą stały te babsztyle z kawką i darły mordę :(

Gość wiesz, jak sie ma juz jedno
a orientuje sie ktos, gdzie i za ile robia cięcie w wawie?

Gość sestra
Nauczcie się pierw kultury, co niektóre panie...-.-

Gość bez problemu robia
w Damianie i Medicover.koszt okolo 10-12tys.7tys.kosztuje cc w Piasecznie(cc komercyjne).

Gość wiesz, jak sie ma juz jedno
kurcze, sporo kasy...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaap
up