Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lipton ice tea

czy zawsze trzeba ściagac napletek u chłopców?

Polecane posty

zeby nie przyrósł do rziłedzi? podczas mycia sie sciaga i smaruje sudokremem czy jakos tak kolezanka rak robiła ale juz nie robi mowili wam o tym w szpitalu? pozdrawiam🌻

Gość to róznie
Ja czytałam i tak i tak. Sama nie wiem, co robić.

a lekarz co ci mowił, takie postepowanie przeciwdziała poźniejszemu zrastania sie go z żołedziem.podobno ile w tym prawdy to nie wiem, ale tak sie robi u chłopców.

Gość to róznie
Pierwszy mówił, żeby nie zsuwac, drugi mówił, żeby zsuwać :o

Gość mój lekarz
a wla.ściwie lekarka mojego syna najpierw mówiłam, żeby nie ściągać a potem, jak na bilansie dwulatka okazało się że coś jest nie tak, to kazała ściągać :O

ja pikole, i słuchaj tu kobieto lekarza, to my im powierzamy swoje dzieci w opiece w chwilach rozterki, zwatpienia a tu taka róznorodnosc pogladów co człek to inne zdanie.

Gość to róznie
hehe, dobrze że są tylko dwie opcje, bo jak byłoby 10 mozliwosci to człowiek osiwiałby do reszty

ja tez mam taki problem :-( kiedy moj synek sie urodzil, polozna kazala zsuwac przy kapieli, z kolei moja kuzyna rodzila 5 miesiecy temu i jej polozna mowila ze bron boze sciagac napletek. moj synek ma teraz 3 latka i skorka nie schodzi mu do konca, wyglada to jakby byla przyklejona w polowie grzybka. Bylam na bilansie dwulatka rok temu i pediatra kazala zsuwac i poczekac do bilansu czterolatka nie wiem czy isc do chirurga czy nie.. kazdy lekarz co innego mowi... i wez badz tu madrym ;)

Gość mój lekarz
nam z kolei kazała czekac do 5 lat. Jeśli do wtedy nie nastąpi poprawa to będzie konieczny zabieg 😭

Gość a jaaaaaa
jak lezalam ze swoim w szpitalu na oddziale nefrologicznym to sie zapytalam jak pielegnowac siusiaka to mi powiedzieli zeby sciagac przy kapieli i obmyc bo tam sie zbiera taka maza-on jakos to okreslil- i moze dojsc do jakis infekcji