Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieska

czy on juz nie kocha??

Polecane posty

Gość smieska

hej mam pytanie do wszytskich ktorzy sa w zwiazku,jestem z moim chlopakiem od ponad poltora roku,czesto sie klocimy,zrywamy,godzimy....kiedys na poczatku bylo inaczej staralismy sie o siebie,dostawalam kwaity bez okazji,te nasze spontaniczne akcje,a teraz jakos sie wszytsko posulo....dzis jest nasza kolejna miesiecznica i nie spotkamy sie bo wczoraj sie widzielismy i jemu sie nie chce,,,niby mowi ze kocha ale ja jakos tego nie czuje,dzisiaj na gg powiedzilam mu o swoich odczuciach ale on powiedzial ze cos mi odbija ze sobie ubzduralam, co o tym sadzicie??czy on mnie jeszcze kocha????czy juz mu sie znudzilam??

Gość wiktoriusz
rutyna - normalna sprawa w dłuższych związkach. Od was zależy czy przetrwacie taki stan czy się rozstaniecie.

czym jest ploltora roku wobec reszty zycia? Pogadaj z nim w cztery oczy o swoich odczuciach. Moze czuje sie zbyt pewny.

Gość smieska
nie raz mielsimy szczere rozmowy o nas, i tydzien bylo ok a potem znow klotnia.....

Gość smieska
mielismy sie spotkac w srode ale wlasnie mi napisal ze idzie pic z kolegami bo ostatki sa i spotkamy sie w czwartek......jemu chyba juz nei zalezy na mnie,czuje sie jakbym byla kolezanka do towarzysta a nie jego dziewczyna:((((

rozumiem Cie i sama jestem w podobnej sytuacji - jestesmy ze soba prawie 2 lata i niestety juz nie jest tak jak na poczatku ale to chyba normalna kolej rzeczy, ze po pewnym czasie emocje opadaja, pozostaje przywiazanie i uczucie... mi rowniez jest przykro z tego powodu, ze on nie jest juz taki wylewny jak na poczatku, nie prawi mi komplementow, nie daje bez powodu kwiatow jak na poczatku... wiem, ze mnie kocha i ja kocham jego ale teskno mi do tych pierwszych miesiecy pelnych emocji, zabiegania o siebie...

Gość ja ona
odpusc sobie tego faceta ewidentnie znudzilas mu sie juz

Gość smieska
nie moge go zostawic bo go kocham!!!!

Gość smieska
chyba bede tak robic jak on moze wtedy zrozumie jak ja sie czuje i zmieni sie......

Gość miesiecznica....
kurcze od pół roku jestem w zwiazku małżeńskim i do tej pory nie obchodzilismy zadnych miesiecznic!!!! ani teraz ani przed ślubem....nie rozumiem tego jak takie cos mozna utożsamiać z kochaniem...czy trzeba sie spotykac codziennie???kazdy ma prawo tez do swojego życia... po zachowaniu faceta widać ze on nie traktuje Ciebie i Waszego związku zbyt poważnie zresztą widać to po tym ze ciagle się kłócicie nie mozecie dogadać i wracacie do siebie jakbyście byli dla siebie kołem ratunkowych. taka chora miłosc troche..

Gość smieska
no miesiecznica!!! swietujemy kazdy miesiac bycia razem do tej pory zawsze wtaki dzien sie spotykalismy a teraz nie....bo on woli porobic cos innego,nie spotykamy sie codziennie ale co drugi dzien i czas dla siebie mamy wtedy gdzy sie nie widizmy...i to mi daje do myslenia ze nie chyba mnie nei kocha bo do tej pory bylo inaczej.......

Gość niebieska mgła
jeśli jest tak, jak piszesz to znaczy, że facet nie traktuje poważnie waszego związku. kłótnie, zrywanie i godzenie się to tylko jeden z dowodów a to. ok, nie musicie spotykać się codziennie, obchodzić jakiś głupoch miesiecznic, nie możesz mu robić wyrzutów z powodu spotkań z kolegami a nie z tobą. ale mimo wszystko uważam, że on nie traktuje cię poważnie i powinnać zastanowić się nad tym, czy chcesz kontynuować ten związek.

Gość smieska
i co nikt wiecej mi nie podpowie??? ja juz sie pogubilam....