Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZACA

PROSZE WAS POMÓŻCIE W INTERPRETACJI WYNIKU!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Spokojnie jak masz powiększone
węzły chłonne, to nie jest białaczka. To jest CHŁONIAK :classic_cool: P.S. Tylko mi się nie załamuj, znowu pierdolę głupoty... I sorry za tę białaczkę, nie sądziłem, że w to uwierzysz... :(

Gość proszaca
bylam pewna ze sa tu ludzie ,ktorzy znaja sie na wynikach badan i mi pomoga w interpretacji-ale sie pomylilam

Gość proszaca
ale tu kilka osob"postawilo ta diagnoze" o tej kolezance co zmarla to tez_TY??

Gość proszaca
ogolne wyniki zwyklej morfologi mam wszystkie w normie OB-5

Gość tak wszystko to moja robota...
...zresztą nie takie rzeczy robili ludzie z f=23 - tu masz przykład: http://www.angelfire.com/tx6/czat1/ Ale przyznaję, że mi głupio... Naprawdę w życiu bym nie pomyślał, że w to uwierzysz. Masz teraz nauczkę na przyszłość - nie traktować Internetu poważnie! P.S. Na pocieszenie - fragment rozmowy z IRC: ej musze ci coś powiedzieć, tylko nie mów nikomu smialo tak naprawde nazywam sie Marcin no hej, Jakub jestem :classic_cool:🖐️

Heh, wkleił się bez nicków autorów. Jeszcze raz: ej musze ci coś powiedzieć, tylko nie mów nikomu smialo tak naprawde nazywam sie Marcin no hej, Jakub jestem

I dlatego jeszcze raz powtórzę: nigdy nie wierz w to, co Ci napiszą w Internecie. Pozdrawiam 🖐️

Gość proszaca
oki! ale ze sprawami dotyczacymi zdrowia nie mozna tak zartowac!!!wiesz ja naprawde nie znam sie na wynikach i naprawde pomyslalam o najgorszym a dobil mnie ten tekst ze pewna kolezanka zmarla po 14 tygodniach i ze miala takie wyniki jak ja(podobne)

Gość łyżka
moim zdaniem masz dobre wyniki szkoda ze nie podalas normy dla twojego labolatorium albo chociaz jednostek.Pozdrawiam

Gość łyżka
a jednak sa jednostki:-) wyniki są w normie ale oczywiście warto z nimi pójśc do lekarza on rozwieje wszystkie wątpliwości

Gość proszaca ty sie zbadaj
tez u psychiatry bo nienormalna jestes zeby pytac nieznanych osob na necie o interpretacje waznego dla ciebie badania przeciez wiadomo ze ludzie na necie dla jaj cie postrasza czy ponabijaja sie z ciebie ja bym na twoim miejscu od razu po otrzymaniu badan poszła do dobrego lekarza a nie zasiegała porad na kafeterii