Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaligulla

DOSYĆ!!!

Polecane posty

Gość kaligulla

Pewnie niektorzy mnie skojarza, ze wczesniej juz pisalem, a mianowicie moja byla dziewczyna kocha mnie, ale jest z innym, bo z innym jest jej lepiej niz ze mna. Przejmowalem sie, denerwowalem, czulem sie ponizony, nie rozumialem w ogole tego, ze kocha mnie, ale chce byc z innym... Wczoraj po naszych smsach czulem sie naprawde zdeptany, wysluchuje caly czas tych glupot, a co najgorsze nie daje mi zyc. Skoro jest z nim moglaby dac mi spokoj, ale tego nie robi :/ Wiec ja usunalem ja z gg, zablokowalem, usunalem jej numer telefonu i koncze z tym. W skzole traktuje ja jak powietrze, juz nic mnie nie obchodzi, ze ona moze czuc sie urazona, ze ja olewam. Po tym wszystkim... juz nawet mam jej dosyc, patrze na nia z dystansu i jest po prostu beznadziejna... Woli byc z kims kogo nie kocha, bo on jest dla niej taki dobry... Gdzie tu milosc??? Mam nadzieje, ze da mi spokoj. Skoro jest szczesliwa to niech i mi pzoowli byc szczesliwym. Ludzie maja rozne priorytety - u niej na 1 miejscu stoi rozsadek, a nie uczucie. Trudno.

Gość ania12345
i dobrze zrobiles :) trzymam kciuki bys wytrzymal : ) w tym postanowieniu :)

Gość a co to konfesjonał dooo
lekcji!!!!!!!!!!!!!!!!!!