Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koooooooociaaaaaaaaaaaa

Ciąza, stusunek przerywany podczas okresu w 6 dniu? jakas możliwosc?

Polecane posty

Kochałam sie z chłopakiem tylko chwilke, chcielismy sprobowac jak to jest, miałam wtedy 6 dzien cyklu, krwawiłam jeszcze i dzis jest 7 dzien i dalej mam okres, czy istatnieje możliwosc, ze bede w ciazy? Bez zabezpiecznie, ale podczas okres nie zachodzi sie w ciąze Prosze o poważne wypowiedzi, bo taka młoda juz nie jestem i nie traktujcie mnie jakos kolejną która ma -naście lat:) Pozdrawiam :)

Gość buhahahah
na pewno zaszłas hahahahaahha

pytam poważnie, zalezy mi na odpowiedzi:(

Gość ciocia Jadzia
na bank jestes!! i to blizniaki na dodatek.tez tak mialam...

na tym forum nie ma powaznych ludzi naprawde, teraz ja moge powiedziec ze tu są ludzie tlyko którzy mają -naście lat :( dziękuje za pomoc ;(

Gość kita1982
kocia......cykla miesiaczkowy jest indywidualny kazdy ma inna owulacje...jezeli twoje cykle sa regularne to nie martwilabym sie na zapas....jezeli natomiast masz z tym problemy lub przyjmujesz jakis hormony lub leki o dzialaniach wstrzymujacych owulacje tu moze byc rozne ale ogolnie to nie przejmowalabym sie ciaza :) pozdrawiam

Gość jeje
ale jezeli przyjmuje leki na wstrzymywanie owulacji to chyba dobrze bo wystapi ona pozniej i plmeniki nie dozyja jej rozkwitu

a powiedz nam ilo dniowe zazwyczaj masz cykle?? i czy w ostatnim roku mialas jakis cykl ponizej 27 dni??

Gość jak masz cykl np 22 dni
to mozna sie obawiac ale ogólnie to szansa jest znikoma, no i fakt jeszczew, że nie było wytrysku w tobie, to raczej nie ma szansy na ciaze

cykle mam raczej około 29-30 dniowe i tez mysle, bo owulacje zawsze miałam około 15-16 dnia cyklu, wytrysku nie było to był moj pierwszy raz...wczesniej z sexem nie miałam nic doczynienia:) Dziękuje dziewczynki ejstesscie kochane!! :)))

Jak dla mnie nie masz sie czym martwic chcociaz ja mam taki charakter ze i tak sie martwilam. Ja tez sie kochalam w 6 dniu cyklu tylko ze z prezerwatywa z ktora nic sie nie stalo nie pekla nie zsunela sie ,ale chcialam Ci powiedzieć że i tak sie obawiam...niestety juz mam takie schizy

odnosnie Twoich cykli to pomysl, jak tak samo myslalam, Kochałaś sie w 6 dniu cyklu wiec do 15 dnia cyklu plemniki musialby przezyc 9-10 dni, a z tego co sie dowiem tutaj na forum to nie ma takiej opcji, chyba że Ci sie przesunie owulacja ,ale jezeli w przeciagu roku nie mialam zadnego cyklu krotszego niz27 dniowy to nie poowinna Ci sie przesunac.