Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Kolejna nowo poznana dziewczyna z dumą mi mówi że już nie jest dziewica

Polecane posty

Ok, jeszcze ostatnie pytanko Więc gdy znajdziesz dziewicę, będziecie się kochać i będziecie razem jakiś czas, i się rozstaniecie z innych względów... to ona bedzie szmatą, tak? I Twoje poprzednie dziewczyny też są szmatami, tak??

Gość Doloresita
Czyli z tamtymi mogles byc chociaz dla Ciebie to szmaty! A ciekawe czy jak znajdziesz ta jedyna i ja rozdziwiczysz a potem na przyklad sie rozstaniecie to bedizesz o niej mowil per szmata? Wieje od Ciebie z daleka oszolamiajaca inteligencja!

Gość tylko że kobiety postępują tak
samo a później im się wydaje że są takie super bo dupy dawały

Gość jego prawo
jak chce dziewicy na żonę.

Dla mnie będzie kimś wyjątkowym, ale dla następnego być może tylko szmatą. A moje poprzednie, szmaty jakich mało ale przynajmiej dobrze się pierdoliły.

Gość uppppppp
jestem dziewica, brzydzilabym sie dotknac faceta, ktory juz nie jest prawiczkiem

Gość Kobiiietka
Nie pierdol że nie ma 16 letnich dziewic , jest mnóstwo tylko trzeba dobrze szukać.

Gość uppppppp
jak sobie pomysle, jak wkladal innej, jak ja lizal --- nie moglabym go pocalowac, co za szmata wycierus. ja pojde do slubu tylko z prawiczkiem. ty krzychu tez jestes dla mnie niczym, szmaciarzem i kurwa

No cóż, to dobrze, że chociaż będziesz miał szacunek do tej jednej... życzę powodzenia w poszukiwaniach ... Rada, zacznij szanować kobiety, wtedy znajdziesz... mimo wszystko pozdrawiam

Czym bardziej jestem zakochany to tym bardziej mnie to boli że miał taką kto inny.

Gość uppppppp
na pewno nie zakocham sie w uzywanym facecie, ktory wkladal jakims brudnym dziwkom. najwazniejsza jest czystosc i juz. nawet taki, ktory sie masturbowal odpada. jak mu chodza brudne mysli po glowie to nie ma u mnie czego szukac. ja nosze dumnie swoj wianek

Gość karmina18
ja mam 18 lat i jestem dziewica i co jak poznam kogos komu sie oddam i potem sie z nim rozstane to dla nastepnego bede juz tylko szmata?eh.....

Gość Jaką dziewicę chłopie ...
... chyba, że o 10 lat młodszą. Albo paszczura. Wybór należy do Ciebie :classic_cool:

Gość jego prawo
dawały mu dupy dziewczyny które on uważa za szmaty... jak taka daje d... facetowi i nie przeszkadza jej że jest dla niego szmatą, to rzeczywiście to jest szmata :P ja tam takich dziewczyn nie mam zamiaru cenić

Gość z gdańska..
Nie martw się Krzysiu, znajdziesz na pewno:) Ja mam 25 lat i jestem fizycznie dziewicą...i z kolei boję się poznawać facetów, którzy już doświadczyli pełnego stosunku, bo często chcą więcej niż ja chcę dać. Jeden nawet powiedział, że bardzo szanuje moją decyzję, bardzo mu się podobam itp., ale nie mógłby ze mną być, bo przyzwyczaił się tylko w ten jeden sposób osiągac przyjemność i by mu to za bardzo przeszkadzało...to tez jest niesprawiedliwe....:(

taka jest prawda ludzie którzy do siebie pasują nigdy sie nie spotykają. TAKI LOS

Gość ja mam 19
lat i tez jestem dziewica. i wku...rzaja mnie na maksa te meskie szowinistyczne zadania, ze kobieta ma byc dziewica, bo inaczej to szmata, a jak mezczyzna nie jest prawiczkiem, to nie meska ku..wa tylko' doswiadczony' krew sie burzy .

Gość hłehhłehhłeh
powiem otwarcie: sram z gory na ciebie autorze i rozmazuje z luboscia resztki po twojej starczej twarzy. upajasz sie tym zapachem obciagajac sobie mikroskopijnego pytonga wzdychajac za przemijajaca młodoscia :P :classic_cool:

ktoś napisał \"chyba, że o 10 lat młodszą. Albo paszczura\" przeciwko 10 lat młodszej nie miałbym nic przeciwko i tak nie schodzę powyżej 19 a paszczury są też takie co dupy dają, A używany paszczur to już kompletna porażka.

Gość ona...123
takich głupot dawno nie słyszałam...!!! co to znaczy ze dziewictwo faceta jest inne niż kobiety? nie rozumiem czy myslisz ze dziewczyna nie patrzy na to z kim idzie do łożka? to faceci patrzą żeby przelecieć co sie da a nie dziewzcyny a ze są wyjątki..nic nie poradzisz widocznie zdobywasz te dziewczyny z nieodpowiedniego srodowiska. dla mnie osobiście bolesne było to ze mój obecny chłopak mówił na poczatku swojej znajomości ze kochał swoją byłą kiedyś niz to że z nią sie już kochał fizycznie!! i uczucia są ważne a nie cnotka. dziwke i bezinteligentną dziewczyne też da sie poznać od razu wiec najlepiej takich unikac

Gość ja mam 19
i jeszcze te pocieszania 'nie martw sie krzysiu znajdziesz na pewno.' autorka tego posta powinna zostac wykluczona poza nawias spoleczny :/ :/

Gość z gdańska..
Jak dla mnie facet może miec doświadczenie, sama pewne mam, więc czemu miałabym mieć pretensje, że dotykał kogoś innego, kogo przecież kochał w przeszłości. ale porównywanie do poprzednich partnerów/partnerek jest tragiczne...spotkałam się z tym. Facet , któremu po pierwszej wspólnej nocy powiedziałam, że było mi wspaniale, odpowiedział: "Wiem, wiele razy to słyszałem". ..załamka....

Gość karmina18
temat dziewictwa od zawsze jest kontrowersyjny,trudno. Jeden lubi dziewice a drugi doswiadczone kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje.

Gość tu masz rację
jak kobieta paszczur i używana to kompletna porażka. Żyć się odechciewa

Gość prowokacje +dziewicze+ ...
... zawsze są zajebiście skuteczne :classic_cool: