Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Kolejna nowo poznana dziewczyna z dumą mi mówi że już nie jest dziewica

Polecane posty

Gość a ja ci powiem....
Krzychu zrozum dziewice zwłaszcza w wieku dwudzietukilku lat szukają u mężczyzny bezpieczeństwa - ty takiego nie dajesz, bo co ja mam myśleć o facecie który chwali się: przeleciałem ileś tam szmat ale nie martw sie kochanie ty będziesz jedyna I nie myl doświadczenia ze szmaciarstwem. Doświadczony jest mężczyzna (i kobieta) który ma za sobą poważny związek, przeszedł jego dobre i złe strony i co najważniejsze nauczył się szanować drugiego człowieka. U ciebie tego nie widzę dziewicy to ty nie znajdziesz - chyba że jakąś 15-stkę która będzie chciała zrzucić ten balast i ty się napatoczysz Widzisz - ja jestem dziewicą ale jakoś nie uważam się za lepszą od innych kobiet, czy porządniejszą. Nie traktuję tego w kategoriach skarbu albo cnoty moralnej. Nie jestem katoliczką, wręcz przeciwnie - ateistką . Nie wyznaję zasady że z seksem trzeba czekać do ślubu. Po prostu tak mi sie życie ułożyło.Nie znalazłam ciekawego mężczyzny a seks dla samego seksu mnie nie pociąga. Wiem jedno - nigdy nie zwiążę się z kimś kto ocenia kobiety przez pryzmat dziewictwa. Takim panom my Liga Dziewic Polskich mówimy stanowcze nie! :)

choćby dlatego nie można postawić znaku równości między dziewictwem a prawictwem

Ja mam 24 lata i miałam 2 partnerów których kochałam, nie wstydze się tego bo to dla mnie normalne, seks zawsze był dla mnie ważny, był dopełnieniem uczucia, mężczyzni z którymi sie kochałam mają o mnie dobre zdanie i ja o nich...A ty chyba z choinki sie urwałeś! Masz typowo moherowe podejście do tego egoistyczne ...obrzydliwstwo :O Ciekawe jak to u ciebie w praktyce wyglada? Najpierw jestes mily, spotykasz sie z dziewczyna i co? Po paru tygodniach zadajesz jej pytanmie i jak sie dowiadujesz ze nie jest dziewica to odchodzisz? Bardzo dojrzałe podejscie, nie ma co :O Ciekawe czy sam mowisz kobietom z iloma byłeś w łóżku...Może masz AIDS? Nigdy nie wiadomo...idę stąs bo coraz bardziej mnie brzydzisz i nie recze za siebie a nie chce dostac bana :O

hahaha...czyli co udajesz niby prawiczka??czlowieku jestes pusty i zalosny...i na dodatek moralnie skrzywiony...

Już wolałbym aby bzyknęla się z dwoma których nie kochała a takie po długich związkach są najgorsze jeszcze gadają o swoich byłych

Dziewczyny dziewczyny spokojnie,a co do ciebie Krzysiek to po co takie tematy zakladac nie lepiej isc do toalety i zrobic co trzeba po co tak dziewczyny denerwujesz do czego ci jest to potrzebne po co taki temat. A od siebie dodam,ze dziewczyny to piekne i pachnace istotki,pewnie z pachnacymi cipkami tylko eee jeszcze tego nie poczulem no nic moze kiedys. Pozdrawiam wszystkie kobiety... :)

Gość dddziewicaaa
siedemnastoletnia dziewica it`s me;P

Dokąłdnie, sam ukrywasz pwne fakty a od dziewczyny wymagasz szczerosci i ieskazitelnosci :O Jesteś pustakiem strasznym, lepiej idz stad bo naprawde swiadectwo sobie takie wystawiasz ze hej :D Prostak, gówniarz, kłamczuch, egoista .....co jeszcze nam opowiesz - jeszcze kilka wiosków można wysnuć :O

Gość a ja ci powiem....
"a co do poszukiwania przez kobiety prawiczków to naprawdę myślicie że jakiejkolwiek kobiecie zależy na prawictwie swojego faceta tak jak mi czy innym facetom na dziewictwie mojej przyszłej żony" Mi osobiście nie zależy na świadectwei nieużywalności Ale zależy mi na tym żeby mój mężczyzna szanował i siebie i inne kobiety. Kurwienie się (bo to jest to co do tej pory robiłeś) jest żałosne i dyskwalifikuje ciebie w moich oczach jako mężczyznę. Ja też nikomu nie będę dostarczać atestu na moje dziewictwo. Po prostu to wyjdzei w czasie którejś rozmowy i spodziewam się ze facet zareaguje normalnie. A nie tak jak ty - będzei mnie wypytywał od pierwszego spotkania czy jestem dziewicą i będę musiała dostarczać zaświadczenie lekarskie. taki facet jest skreślony.

Gość hehehe.
piotruś juz Cie polubilam :D dobry text:)

:( Szukaj dziewicy... I NIE SŁUCHAJ TYCH BAB. Sam siebie byś nie szanował gdybyś ożenił się z używaną.

Gość jagoo
a ty jestes nudny i monotematyczny...posluchaj sobie radia maryja moze tam znajdziesz dziewice ktora cie zechce...takie scierwo jak ty powinni leczyc...ale takiego ubytku na psychice jak twoj to juz raczej wyleczyc sie nie da...skoro kobieta ktora spala z facetem jest dla ciebie szmata to wybacz ty spiac z kilkoma kobietami jestes poprostu kurwiarzem...i przyjmij to wreszcie do wiadomosci...sam zaczales dyskusje wiec teraz musisz sie liczyc z nazym zdaniem...a jakos nie widze zeby ktos cie poparł...wybacz przegrany czlowieczku jestes zerem...gownem...niczym...

która bardziej rzuca kurwami, ta największa szmata. taka prawda. dawałyście często gęsto, a teraz usiłujecie udowodnić, że to normalne. a to jest normalne dla szmat tylko.

Wiesz to też działa w drugą stronę....Ja spotkalam faceta po kilkuletnim związku i też ciagle myslał o tamtej...Może to w tym problem? Może ty boisz sie że nie sprostasz? Nie tylko włóżku ale ogólnie? Że nie dorównasz poprzednim?

Gość a ja ci powiem....
"Już wolałbym aby bzyknęla się z dwoma których nie kochała a takie po długich związkach są najgorsze jeszcze gadają o swoich byłych" Matko co za frajer! to musi być prowokacja idź bzykaj te swoje dupodajki a rozdziewiczanie zostaw prawdziwym mężczyznom

Gość Dziewic to trzeba
szukać w odpowiednie grupie wiekowej ale na pewno nie na tym forum tu same wywłoki

Gość Kiedy wy dziewczyny w końcu...
...zrozumiecie, że i tak jesteście dla nas tylko mobilnymi pokrowcami na kutasa :classic_cool: A my wolimy pokrowce nowe i zafoliowane, a nie używane i zjechane :classic_cool:🖐️

Gość racja moja
faceci którzy szukają dziewic boją sie porównań, boją sie że będą słabi w łóżku, bo myslą że na łóżku świat się kończy :D A tak dziewicę bedą uczyć krok po kroku :O

Tak wmawiaj mi że boję się porównań poprostu nie chcę rezygnować z przyjemności rozdziewiczenia własnej żony.

Gość a ja ci powiem....
halo Koless mówi do ciebie 22 - letnia dziewica facet nie znajdzie porządnej dziewczyny bo te nie zadają się z kurwiarzami aha i porządność człowieka nie zależy od jego dziewictwa/prawictwa

Gość wolisz dziwkę niż taką
po jednym stałym związku

a co uważasz że jesteś lepsza bo miałaś tylko jednego i tak jesteś używana

Gość jagoo
powiedz co sie tam bedziesz

Gość 3 razy lepszy
kurwiarz jak kurwiszce