Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Kolejna nowo poznana dziewczyna z dumą mi mówi że już nie jest dziewica

Polecane posty

Gość jagoo
a ty masz juz taki przebieg krzychu ze pewnie dlugo nie pociagniesz

Kobiety wcale nie pytają się czy jestem prawiczkiem a ja o poprzednich nie wspominam.

Gość racja moja
widzac takie pdejscie wiele nie-dziewic zaczyna ukrywac prawdziwa licze partnerow, albo mowia ze sa dziewicami :O W sumie wy kurwiarze tylko na to zasługujecie- na KŁAMSTWO!

Gość a ja ci powiem....
"Kobiety wcale nie pytają się czy jestem prawiczkiem a ja o poprzednich nie wspominam" no i co z tego? chrakter człowieka wyczuwa się na odległość jesteś żałosnym zakompleksionym kurwiarzem i tyle

Gość Dziewic to trzeba szukać
szukać w odpowiednie grupie wiekowej ale na pewno nie na tym forum tu same wywłoki

Gość a ja ci powiem....
koleś mam 22 lata i jestem dziewicą a wywłoką (intelektualną) to jest Krzychu

A potem ta żona nie powinna mieć prawa z kuchni wychodzić...no,chyba że do sklepu spożywczego, pod warunkiem,że pracują tam same kobiety... A w ogóle to mężczyzni są lepsi, mądrzejsi, maja zawsze racje, są głową, mają rządzić i należy im piwo podawać i skarperki cerować...i absolutnie niczego nie wymagać, bo oni są ponad to!!!(cokolwiek głupia kobieta byłaby w stanie wymyślić) A jak żona nie będzie męża zadowalać, albo nawet jak będzie, to on ją może zdradzać bo jest mężczyzną, i ma do tego prawo tak samo jak do seksu przedmałżeńskiegoi do wszystkiego innego do czego kobieta prawa nie ma! Kobiety do garów, a nie przy kompach siedziec i perwersyjnych treści wyszukiwać!!!

Gość racja moja
Zaloze sie ze trafisz na dziewczyne ktora miala 20 przed toba cie sklamie ze jest dxziewica :D to bedzie kara za to co tu wypisujesz i za to ze obrazasz normalne kobietki :D Czolem!

Gość jagoo
jaaaaaaaaaaaasne...jestes jednym wielkim chodzacym kompleksem...

Gość ciocia Jadzia z Giewontu
ale macie problem hahaha

Gość a ja ci powiem....
masz masz kompleks kurwiarza boisz się że nie-dziewica ci zwieje bo znajdzie lepszego a o dziewicy myślisz że będzie potulna jak baranek wszystko przez to że oceniasz innych swoją miarą

Gość racja moja
oki nie zycze ci zle ale zastanow sie nad soba....

Gość jagoo
ja tez ci tego zycze...zebys trafil na taka co perfidnie cie oklamie ze owszem jest dziewicą...ale tak niechcacy zatai ten fakt ze wczesniej miala 20 kochanków i nie dorastasz zadnemu do piet...zycze ci tego z calego serca

Gość racja moja
naucz sie szanowac kobiety za to km sa a nie przez pryzmat seksualnego doswiadczenia...

co to wogole za koleś hahaha

jak człowiekowi ciągle wycieruchy sie trafiają (gdy ten szuka dziewicy)to rzeczywiście można nabawić się kompleksów

Gość a ja ci powiem....
do racja moja człowiek któy nie szanuje samego siebie nie będzei nigdy szanował innych jak nazwiesz człowieka który uprawia seks z kimś kogo sie brzydzi???

Gość a ja ci powiem....
Rozumiem ze nie robi na tobie wrażenia fakt że dla dziewicy (czyli mnie:) jesteś zerem?

nie co za kolo on szuka dinozaurów albo pedofilemchce zostac

Gość LUDZIE TOZ TO PROWOKACJA
A WY SIE DAJECIE NABRAC. OLEJCIE TEN WĄTEK!!!

masz chyba komplekt wyzszosci czlowieku...piszesz o kobietach jak o osobach drugiej kategorii...zastanow sie bo tak naprawde to piszac to pokazujesz swój poziom...jak dla mnie to jestes gównem...uwazasz sie za lepszego??bo co??bo masz fiuta??zalosny jestes i tyle ci powiem...szkoda mojego czasu na rozmowe z kims takim jak ty...ptasi mozdzek i fistaszek pmiedzy nogami nie upowazniaja cie do obrazania kogokolwiek bez wzgledu na to czy ktos uprawial seks czy nie...mam nadzieje ze kiedys to zrozumiesz...ale jakos nie sadze zebys znalazl kobiete dla siebie...

Gość Ależ kobiety są denne ...
... gimnazjalista, który napisał tę prowokację teraz zlewa z Was niemożebnie, a Wam o mało żyłki nie popękają... I jak do Was można mieć szacunek!? Jesteście takie głupie... :-o

Gość do gimnazjum
jak chcesz dziewice to szukaj w gimnazjum!!!!!!!!!!!

Gość jagoo
alez kobiety sa denne==>i vice versa tepaku

Żadna prowokacja poprostu wszystkei szmaty mają do mnie pretensję że są szmatami

Gość a ja ci powiem...
może to prowokacja a może nie a nawet jeśli to może czyta to jakiś szmaciarz w stylu Krzycha - więc niech się dowie co o nim myślą dziewicę