Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Kolejna nowo poznana dziewczyna z dumą mi mówi że już nie jest dziewica

Polecane posty

A na poważnie to jak znajdę dziewice to będę znacznie szczęśliwszym człowiekiem. A gimnazjaliści dziewic ne szukają

Gość a ja ci powiem...
"Żadna prowokacja poprostu wszystkei szmaty mają do mnie pretensję że są szmatami" nie koleś - wszystkie normalne kobiety mają do ciebie pretensje że jesteś szmaciarzem już ci powiedziała - zakończ te poszukiwania. Nawet jak trafisz na dziewicę to ucieknie po paru dniach jak sie zorientuje jakim kurwiarzem jesteś ps. a może masz HIV?

Jestem sympatycznym facetem który nie opowiada o byłych:(Dlaczego mnie obrażasz

Gość a ja ci powiem...
"a kto uwierzy że jesteś dziewica" zwisa mi czy wierzysz, bo nie chcę mieć z tobą nic wspólnego masz kiepskie wyobrażenie dziewicy - jako naiwnej istotki potulnej jak baranek, która będzie cię całować po stopach za to że uczyniłeś ją tą jedyną po całym batalionie kurew Takie nastawienie do życia kobiety tracą w wieku 14 lat powodzenia, napisz jak już znajdziesz

Gość dddddddddddd
bo krzychu jest taki kiepski w lozku, jego pies ciaga mu druta hahaha dlatego ma takie podejscie - dziewica nic o seksie nie wie dlatego takiej szuka bo jest cienias. haha i proste, kto sie zgadza?????????? a tak do tematu - skoro wam facetom tak sie chce kurwic to skad maja na tym swiecie sie wziasc dziewice?ha? dobrze ze moj chlopak ma inne podejscie.... :) krzychu idioto!!!!!!!! a kysz!

Gość a ja ci powiem...
"Jestem sympatycznym facetem który nie opowiada o byłych" a co ty niby robisz od siedmiu stron? każdy twój post to narzekanie na te kurwy z którymi zmuszano cię do seksu biedaku pewnie cię gwałciły

dziewczyny z waszym słownictwem to wątpie czy jakikolwiek facet was chce. Zero KULTURY

z naszym slownictwem...czlowieku jakos to nie my szukamy polowki tylko ty...my jestesmy w szczesliwych zwiazkach a ty??samotny zalosny z przedpotowymi pogladami...szukaj sobie tej dziewicy...ale wspolczuje jej juz dzis

:D Kolejny przejechał się na forumowych zdzirach. To samotne stare sfrustrowane panny które siedzą w domach przed kompami.bo juz nie ma chętnych:D

Gość jagoo
za to twoja kultura przypomina spotkanie z plytkami chodnikowymy

Gość a ja ci powiem...
eviaczek - ja nie jestem w szczęsliwym związku bom wciąż dziewica:) ale próbuję wytłumaczyć Krzychowi że z takim nastawieniem to on dziewicy nie znajdzie

Gość jagoo
Pawelku a Ty co tu robisz??zniewiescialy pedalku

Żarty żartami jednak osobiście nie chciałbym ożenić się z kobietką która wianek straciła z innym....Tak tylko frajerzy robią....

Gość jagoo
czyli generalnie wiekszosc facetow na ziemi to frajerzy...wiedzialam ze plec meska to kretyni

Gość Fiutek Krzycha 26
ja pierdole co za debil

Gość a ja ci powiem...
jaroo frajerką to będzie kobieta która wyjdzei za ciebie i nie ma co takich żałować - widziały gały co brały

Gość a ja ci powiem...
a później żona Jarooo założy tu topic "mój mąż chodzi to agencji bo twierdzi że mnie za bardzo szanuje" :)

\"Żarty żartami jednak osobiście nie chciałbym ożenić się z kobietką która wianek straciła z innym....Tak tylko frajerzy robią....\" BZDURA!

Nie potrzebnie użyłem określenia szmata (pisząc ten wątek)ale ta dziewczyna wyjątkowo mnie zdenerwowała.

Napisałem o swoich uczuciach-otym co bym czuł w takiej sytuacji a to żadna bzdura:(

Gość a ja ci powiem...
czytałam gdzieś artykuł o takich jak Krzychu szukają sobie świętej dziewicy na żonę, a potem kurwią się w agencjach to ludzie o spaczonej seksualności - uważają seks za coś brudnego, gardzą samymi sobą, uważają że ich kobieta powinna być święta i nie brać w tym udziału a zaspokajaćich powinny prostytutki wyrażają totalną pogardę dla kobiet a swoją żonę chcą wyłączyć z tego zbioru przypuszczam że Krzychu jest ofiarą fatalnego wychowania w przeświadczeniu że seks jest brudny albo był kiedyś molestowany albo to prowokacja, bo nie chce mi się wierzyć żeby niektórzy faceci byli AŻ takimi frajerami

Gość pewno że lepiej z frajerką
niż kurwą

Faceci wybierają dziewice głównie dlatego, żeby kobieta nie miała porównań do jej byłych. Wszystko w tym temacie, dziękuje za uwagę.