Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Krzych26

Kolejna nowo poznana dziewczyna z dumą mi mówi że już nie jest dziewica

Polecane posty

Wiele wymagam od siebie i to tego co kobiety oczekują(jeszcze żadna nie oczekiwała abym był prawiczkiem.

Gość Dlatego właśnie należy ...
... tracić dziewictwo najpóźniej w wieku 16 lat i nie ukrywać tego. Wtedy traficie na normalnego faceta, który swoje fantazje będzie realizował z Wami i zapewni Wam ciekawe pożycie seksualne, a może również i wierność. Jeśli długo pozostaniecie dziewicami, to traficie na Krzycha - jak tu ktoś świetnie napisał, żonę będzie traktował jak boginię, ale seks tylko po bożemu, a realizacja fantazji - z dziwkami. Widzicie, do czego prowadzi późne dziewictwo? Nie znam żadnej "szanującej się" dziewczyny (tzn. takiej, która zachowała "wianek" przez ponad 18 lat), która by dobrze na tym wyszła. Jest wręcz odwrotnie: niejednokrotnie prostytutki z agencji poślubiają klientów i zostają np. żonami lekarzy czy biznesmenów (sic!), bo coś potrafią i znają się na rzeczy. Dziewice są dobre dla facetów, którzy traktują kobietę jak rzecz, jak np. samochód - "lepszy z salonu, bo nikt nie jeździł". Efekty takich postów "zachęcających" do dziewictwa są odwrotne od zamierzonych. I wiesz co, Krzychu? To też jest dziewica: http://www.odloty.pl/cd/product_info_popup.php/products_id/2687 Pasuje Ci? Błonkę przecież ma! :D No i jak teraz ją sprawdzisz, co? ;)

Gość jagoo
krzych bo zadnej nie raczyles informowac o swoich podbojach...jestes tchorzem

Proszę was dziewczyny o trochę kultury i o mnie kolokwializmów, znacznie mniej.

Gość a ja ci powiem...
Wiele wymagam od siebie i to tego co kobiety oczekują(jeszcze żadna nie oczekiwała abym był prawiczkiem. Ja też nie oczekuję. Nie robi mi to różnicy Ale oczekuje się czegoś innego - zego tobie ewidentnie brak a o czym pisałam wielokrotnie wyżej Przykro mi że to do ciebie nie dociera I mimo że jestem dziewicą nie będę z "pseudo-mężczyzną" który będzie oczekiwał ze nią jestem I nie będę z kimś kto się kurwił:)

Gość jagoo
Krzysiu a co z dziewczynami które owszem dziewicami są ale, i teraz uwazaj, brały do buzi??no co jak to sprawdzisz??

Nikogo nie wyzywał raz mi się powiedziało do jednej że jest używaną szamta i nawet to dobrze zniosła

widzisz Krzychu jesteś dewiantem A takich odrazu powinno sie kastrować ....a ja ci powiem... czytałam gdzieś artykuł o takich jak Krzychu szukają sobie świętej dziewicy na żonę, a potem kurwią się w agencjach to ludzie o spaczonej seksualności

Gość a ja ci powiem...
"Jeśli długo pozostaniecie dziewicami, to traficie na Krzycha " No właśnie tego się boję:( Ale co mam zrobić - nie pójdę do łóżka z kimś kogo nie kocham. Ale czas płynie i coraz więcej takich Krzychów I tak żle i tak nie dobrze - błędne koło

Gość a ja Krzyska rozumiem
tez nie wzialbym nie-dziewicy. Malo tego, nie wzialbym kobiety, ktora sie nawet calowala!!!

Gość No Krzychu a jak sprawdzisz
jak Ci się taka trafi, jak ta z linka 19:20 ??? Przecież wiadomo, że ona w przyszłości przeprowadzi się do innego miasta, zmieni kolor włosów i profesję, i jako prawdziwa dziewica będzie Twoim ideałem :D A wierz mi, takie panienki potrafią kłamać nie gorzej od polityków... :classic_cool:🖐️

Gość niieno
jeżeli to prowokacja to akurat mu się udała

a ja ci powiem ...spoko lasia takich jak Krzych jest moze i sporo ale wiesz ma sie ten 6 zmysł:)

Gość a ja Krzyska rozumiem
nawet dziewczyny, która trzymała chłopaka za rękę, bo to już dziwka wg mnie.

Ale ja wcale nie mówię że szukam dziewicy. Wręcz przeciwnie nabijam się z dziewic i wtedy każda używana laska mi przytakuje.

hahaha wysmialabym faceta który po mojej negatywnej odpowiedzi wziąłby nogi za pas...hahahaha zenada

Nie wziąłbym za żonę nie-dziewicy, bo to szmata! Nie wziąłbym też takiej, co się całowała, albo co trzymała faceta za rękę, albo co ją odbierał podczas porodu ginekolog-mężczyzna, bo to też szmaty! :classic_cool:

nie dotknęłabym cie palcem przez szmate a co dopiero cos wiecej...podejrzewam ze potrzebowalabym sporej lupy zeby cos znalesc w twoich spodniach

Gość a ja ci powiem...
mówiłam że to prowokacja:) Krzychu to kurwiarz jest zwykły

Gość hehehe dobrze mu tak

Gość BZYK BZYKU
Co ty wygadujesz krzych,to z kim mielibysmy sie kochac ,jezeli mialyby dziewczyny byc ciagle dziewicami ,po co te wszystkie imprezy bbrr strasznie sie zrobilo .