Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalskaaa

zapomniałam

Polecane posty

Gość zapominalskaaa

Cześć! Mam pytanko, jak myślicie? Czy jak zapomniałam 1 tabletki anty na początku trzeciego tygodnia brania tabletek to czy mogę zajść w ciążę? Dodam, że tabletki biorę już od ponad roku (14 miesięcy) i nigdy mi się to jeszcze nie zdażyło, żeby tak zapomnieć. Zapomnianą tabletkę wzięłam dopiero po 19 godzinach. Na ulotce było napisane, że jeżeli jest to trzeci tydzień to należy przyjąć zapomnianą pigułkę, a potem następne normalnie i nie robić siedmiodniowej przerwy, tylko zacząć od razu następne opakoowanie. Czy ktoś z Was miał podobne doświadczenia? Aha, kochaliśmy się z mężem dzień wcześniej, tzn. ok. 4 h po wzięciu tabletki jeszcze o normalnej porze, ale następną właśnie zapomniałam. Co Wy na to? Czy jest duże ryzyko?

Gość nie nie ma żadnego

Gość może cie przeleciec
stado murzynów

Gość zapominalskaaa
hehehe a czy ktoś z Was tak miał? (ale nie chodzi o murzynów) Kto zaszedł w czasie brania tabsów?)

Gość zapominalskaaa
up up

Gość zapominalskaaa
hejooooooo

Gość zapominalskaaa
boję sięęęęęę :P

Gość zapominalskaaa
to znowu ja:) pomylilo mo sie - to byla ostatnia tabletka z drugiego tygodnia czyli chyba ryzyko troche mniejsze, ale pomimo to strach, bo to tak jakby juz 3. tydz. Zadzwoniłam dziś do gina, boo nie wiem czy brac tabsy bez siedmiodnoiowej przerwy (nie chcę sobie tu nic rozlegulowywać) i ona powiedziała że mam zrobić normalnie przerwę. Tylko że przez ten tydz. zabezpieczac się dodatkowo prezerwatywą. Hmm

Gość zapominalskaaa
nie boję się tego, że wpadnę ale tego że nic nie wiedząc mogę tabletkami zaszkodzić dzidzi :(

Gość pszczolka_z_listopada
panikujesz i tyle