Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutkaaaa

Czy mężczyzna będąc w związku z kobietą,moze mieć także przyjaciółkę?

Polecane posty

Gość młodziutkaaa
Ale gdy ja powiedzialam,ze ja nie mam zamiaru akceptować jego przyjażni z inna kobietą to zezłoscił sie tylko na mnie,ze najlepiej jak bym go w klatce zamknęła... "A on przecież ma prawo przyjaźnić się z kim chce". :(

młodziutka- ja akceptowalam to tylko przez swoja glupote i milosc.. bylam slepa.. akceptowalam fakt ktory rodzil tylko cierpienie i zamartwianie sie! wiem ze czlowiek ma prawo do przyjazni, jest wolny i moze robic co tylko zechce ale ja juz mam dosc i nigdy sie na to ponownie nie zgodze! ja albo ona! i nic poza to! mlodziutka- zastanow sie nad tym powaznie.. pozniej mozesz zalowac! jak facet moze kogos innego stawiac ponad ciebie??? moim zdaniem tak nie moze byc! nie moze cie olewac bo ma \"przyjaciolke\", halo a od czego ty jestes!!!???

Gość młodziutkaaa
Ja licze na to,ze moze ta ich przyjazn wkoncu sie im znudzi,ze znowu bede tylko ja i ja...ehh moze to nie jest przyjazn,az taka "by mogła trwać wiecznie". :(

czarne skrzydło anioła-pewnie jesteś głupia i nudna,że facio szukał wrażeń gdzieś indziej zazdrośnico

Gość młodziutkaaa
MNE-nie mozesz tak pisac!Moze ona sie poprstu mu juz nudziła i szukał wrazen dlatego tylko,bo chciał czegoś nowego,nie chciał być caly czas z jedna.Czasami tak to juz z facetami jest niestety...:-/

musicie być bardzo niepewne siebie,że nie pozwalacie facetowi na przyjaźń radzę pracować nad poczuciem własnej wartości

Gość młodziutkaaa
MNE- A powiedz mi tak szczerze.Ile ty masz lat hmm? Bo skoro jestes taka pewna siebie i w ogole...I czy ty masz chłopaka,czy jest taki stały,trzyma sie ciebie?

Mam 26 lat,prawie 27 mój chłopak trzyma się mnie właśnie dlatego,że pozwalam mu decydować o swoich przyjaźniach i znajomościach,wie,że nie jestem głupio zazdrosna ani podejrzliwa

Gość Młodziutkaaa
To gratuluje takie mężczyzny,ktory potrafi być tak wierny,że żadna go nie skusi...