Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziutkaaaa

Czy mężczyzna będąc w związku z kobietą,moze mieć także przyjaciółkę?

Polecane posty

Gość młodziutkaaaa

Mój chłopak,znalazł ostatnio sobie przyjaciółke i uważa,że ma prawo ją mieć, chociaż ja nie jestem za. Wkoncu to ja jestem jego dziewczyna-przyjaciółką i uważam, ze chyba to powinno mu wystarczyć, po co mu ona,skoro ma mnie...Nie wiem co mam o tym myśleć,może się mylę?

Gość MNE
zabroń mu też oddychać

Gość młodziutkaaaa
Ale on teraz woli ja niż mnie.No w prawdzie spotyka sie ze mną,ale cały czas o niej mówi... :(

Gość MNE
jestes niepewna własnej wartości zabraniaj mu,a na pewno sie rozgladnie za nowa dziewczyna

Gość młodziutkaaaa
MNE-może masz rację,ale boję się,że go strace i dlatego jestem taka zazdrosna o wszytskie dziewczyny...A przyjaciółka to już przesada,BO MA MNIE!!

Gość MNE
ma prawo miec przyjaciolke,kolezanke,znajoma,nie zastapisz mu zadnej z nich ,nie masz prawa wymagac monopolu na te wszystkie stanowiska

Gość a gdzie Twój honor

Gość młodziutkaaaa
To skoro ma przyjaciółkę,z którą może porozmawiać,to czemu z nia nie bedzie,tylko bawi sie w jakieś przyjażnie.Po co ja mu jestem?Do bzykania tylko?Odpowiedzcie mi-po co jest dziewczyna,bo chyba ja nie wiem:/ ?

Gość gwizdek_________
mam to samo co ty tylko ze ja jestem facetem a moja panna teraz siedzi u swojego "przyjaciela" :o ciekawe co robia pewnie sie bzykaja :o

Gość nie ma przyjazni miedzy
facetem i kobieta i pewnie tamta tez bzyka-otworz oczy

Gość młodziutkaaaa
To co ja mam zrobić? Nie moge od niego odejść. Kocham go :(:(

O losie ludzie! Ja mam przyjaciela znam go od poczatku swojego zycia, jest straszy ode mnie o kilka lat, kocham go jak brata, uscisle - nigdy ze soba nie spalismy a on nie jest gejem ! Jest to niesamowicie wazna osoba dla mnie, a zarowno ja i on bylysmy w zwiazach i nigdy spotykajac sie nie przyszlo nam do glowy by pojsc ze soba do lozka i zdradzic osoby z ktorymi aktualnie bylismy. Takze bez przesady ! Troche wolnosci w zwiazku bo go zadusisz !

Gość ja tez mam
przyjaciolke a sex z nia jest boski... ale dzieki temu mam jeszcze bardziej uddany sex z moja dziewczyna, zawsze po przespaniu sie z przyjaciolka na nastepny dzien jak spotykam sie z dziewczyna mamy cudny sex a jej to odpowiada:) wiec wszyscy zadowoleni:) moja kobieta oczywiscie nie wie ze bzykam przyjacolke cos sie domysle ale mowi tylko: "rob co chcesz byle bym o tym nigdy sie nie dowiedziala" wiec sie nie dowie i jesy super polecam :)

Gość młodziutkaaa
Dla mnie to jest chore,żeby spać z dwoma na raz.Jak tak mozna?

Gość młodziutkaaa
Nie wiem jak wam to moze odpowiadac

Gość ja tez mam
mlodziutka a Twoj tez juz moze spi... oby nie ale mozna i fajnie jest a Ty jestes jeszcze mlodziutka i wieeele przed Toba wiec przekonasz sie ze wiele mozna :) pozdr.

Gość młodziutkaaa
Ja kieruje się uczciwością i lojalnością. Pragnę by on także.Chcę,byśmy nie mieli przed sobą tajemnic i kochali się tak mocno,by zaden z nas nie szukał sobie dodatkowo kogos......Nie chcę by miał przyjaciółke.Jesli lepiej rozmawia mu sie z nią,to niech z nią będzię,bo nie chce byś tylko obiekten do rżnięcia :/

Gość karolkaaa...
zgadzam się z Karolą:) też amm przyjaciół, kumpli różnica między chłopakiem a przyjacielem polega na uczuciu! Faceta kochasz, chcesz się do niego przytulać, nie potrafisz sobie wyobrazić, że mógłby być z kimś innym W przypadku przyjaciela/przyjaciółki, wszystko jedno czy ma kogoś czy nie - nie ma zazdrości ani seksu. Fakt, czasem zdarza się jakaś lekka nutka fascynacji czy erotyzmu...ale póki pozostaje tylko 'nutką', niczemu nie szkodzi.

Gość /////
to po co babie przyjaciel ????????

Gość młodziutkaaa
Dzieki karolciaaa :) Dużo mi wyjaśniłas.

Gość jestem w szoku_
młodziutka jest takie stare powiedzonko :"przyjaźń z kobietą zawsze kończy się miłością" - uważaj. To nie znaczy ze masz mu zabraniać pewnych rzeczy, tak jak tu co niektórzy piszą. Nie wierze w przyjaźń między facetem a babką taka bezinteresowną przyjaźń.

Gość młodziutkaaa
To co wkoncu mam zrobic?Zostawić go(z nią) czy dalej walczyc:P

Gość helkaq
powiedz mu wprost ze sie niepokoisz z powodu tej jego "przyjaźni" i zobacz co odpowie

Gość nie dam sobie zmarnować życia
to proste: przyjaciolka: do inteligentnych rozmow, wypraw do teatru, kina, pomaga w problemach, zawsze nakarmi i pozyczy kase kumpela: ladna, reprezentacyjna. Do pokazania kumplom, na imprezy. Lubi macanki i publiczne slimaczenie sie. wlasna dziewczyna: do bzykniecia w okresach posuchy, nigdy nie odmawia, wystarczy raz na jakis czas powiedziec 'kocham cie', wyslac eska z jakims wierszykiem i zabrac na kawe. w miedzyczasie polujemy na co atrakcyjniejsze laseczki i zaliczamy, ile sie da hehehe

Nie ograniczaj Go bo ucieknie, nie bój się jak kocha to nie zdradzi, a przyjaciół nigdy za wiele!!!!

Gość młodziutkaaa
Ten ktos,kto wypowiadal sie powyzej i jest facetem,jest okropny i nie zasługuje na zadna dziewczyne(uczciwą).Jest mi zal tej,ktora z nim jest.

Gość komf
moze miec przyjaciolke normalne... ale pytanie czy ona jest przyjacioka ktora zna od przedszkola czy nowa znajomoscia ktora poznal w zeszlym tygodniu...jesli znali sie zainm poznal Ciebie t o mozesz byc spokojna oni patrza na siebie jak brat i siostra w takim wypadku nie rob mu wyrzutow jesli napsize smsa czy pogada przez telefon lub powie ze dzis idzie na kawe do niej... jesli jednak ta przyjacioka wyrosla z podziemi to zrob cos z tym... ale nie mow w prost zacznij go olewac... i byc milusia jak kotek...

Gość młodziutkaaa
Dzieki za wszytskie wypowiedzi,bardzo mi pomogliście,choć każda była różna to dały mi do myślenia :)

bylam w zwiazku, w ktorym facet mial przyjaciolke, stawial ja zawsze na piedestale, czesto wybieral ja a nie mnie.. mam wrazenie ze byla dla niego wazniejsza niz ja!! dalo mi to niezla nauczke! obiecalam sobie ze juz nigdy nie pozwole na to by jakas kobieta stanela pomiedzy mna a mojego partnera! nigdy bo wiem co przezylam w tamtym przypadku.. do dnia dzisiejszego nie wiem czy wyladowali w lozku, ale obstawiam ze pewnie tak! :( dlatego mowie takim przyjazniom KONIEC i nie obchodzi mnie to jak to inni nazwa.. za duzo wycierpialam, aby w przyszlosci znow na to pozwolic..