Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyy

skrocona szyjka w ciazy

Polecane posty

Gość pomocyyyyy

2 tyg temu bylam u lekarza i okazalo sie ze skrocila mi sie szyjka, rozwarla si ena palec i byla miekka . bylam wtedy w 30 tyg. dostalam przykaz lezenia, i tryb lozkowo/kanapowy. oraz luteine dopochwowo 2 razy dziennie. i mam pytanie czy po tym 2 tyg urlopie. az mnie wyszsto bolalo od lezenia jest szansa ze sie zatrzymala akcja? dodam ze ja nie odczuwam zadnych skurczy , brzuszke tez nie boli twardy mialam od poczatku ciazy wiec nie umie stwierdzic ze mi sie stawia? nio chyba ze boli mnie przy tym to podejrzewam ze moga byc to skurcze ale jesli sa to jest to rzadkosc. powiedzcie czy u was sie poprawilo bo nie chce isc do szpitala ...

Gość pomocyyyyy
nio nikt mi nie pomoze .. a ja odchodze od zmyslow

nie jest łatwo Ci pomóc i odpowiedzieć, bo nikt nie jest w stanie przewidzieć, jak będzie to dalej u Ciebie wyglądać... bądź dobrej myśli :) u mnie było podobnie, jak u Ciebie, ale po leżeniu i leczeniu zatrzymało się na tyle... że tydzień po terminie miałam wywoływany poród :) ale już u mojej bratowej było inaczej, udało się poród opóźnić lecz nie powstrzymać i urodziła przed terminem... na szczęście cało i zdrowo :) powodzenia 🌻

Gość kafer
jezli nic sie nie dzialo tzn skurcze, krawaienie , bole no to akcja sie wstrzymala! ja mialam skrocona szyjke na maxa, rozwarcie na 3 palce w 34-35 tygodniu, niesety moja ciaza od poczatku przebiegala pod znakiem ? tez mialam sie oszczedzac, na zwolnieniu bylam caly czas, ale mialam remont w domu, szly swieta no i w 37 dostalam krawawienia, boli jak na @ oraz od kregoslupa, odeszly wody wiec wypadalo urodzic ;) meczylam sie 23 godzin w tym 12 z oksy z powodu padnietej akcji jak na ironie nie martw sie, napewno zauwazysz ze cos jest nie tak, ja tez mialam stawiajaca sie macice od 22 tyg, w 29 z tego powodu trafilam do szpitala, ciagle mnie bolal brzuch-bylam na lekach, a jednak zaczynajacego sie porodu nie przegapilam :-D pozdrawiam