Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie materialistek

Dlaczego dziewczyny lecą na kasę ?????

Polecane posty

Gość nie lubie materialistek

nie mowie ze wszystke, ale zauwazylem ze zjawisko sie nasila.... DLACZEGO KOBIETY TAKIE SA ???????

Gość milenami
kobiety lubią kwiaty, lubią kawiarnie, lubią raczej jeździć autem niż chodzić pieszo, i co najważniejsze cenią mężczyzn zaradnych, który może w przysżłości jej i dziecku zapewnić byt materialny...chyba to główne powody Oczywiście pomijam ułomności niedojrzałych dziewczyn, które szukają mężczyzn dobrze sytuowanych aby dowartościować siebie i 'pobawić'...jednak takie osoby wcześniej czy później zapłacą za te 'wygody' w swoim życiu, niedojrzałe postępowanie sprowadza zawsze na manowce

Gość cccc
milenami - czyli musze miec samochod, bo kobieta nie lubi chodzic pieszo? kopnął bym taką w dupę.

Gość milenami -typowa materialistka

milena - a co powiesz o tym ze obecnie jak nie jestes ustawiony, nie masz znajomosci ani szczescia to nie masz szans na dobra prace, co za tym idzie nie stac cie na kino, podroze i auto. i co, taki facet to juz bedzie odrzucony bo jest biedny ?? bo nie moze przeskoczyc granicy niemozliwosci zdobycia wiekszej sumy pieniedzy ? bo nie moze zapewnic dziewczynie OD RAZU zycia ponad stan i wozenia jej dobrym autem ??

Gość milenami
Słownictwo masz nieciekawe...ale pewnie jesteś młody, niekoniecznie musisz mieć auto ale sam wiesz, że będzie potrzebne w przysżłości Ja sama mam auto więc nie chciałabym żeby mężczyzna się czuł gorszy w związku choć nie jest to wymóg

Gość a czego facetom
zalezy tylko na jednym?

Gość cccc
"nie chciałabym żeby mężczyzna się czuł gorszy w związku choć nie jest to wymóg" czyli mam sie czuc gorszy, bo nie mam samochodu? :o a slownictwo mam takie a nie inne, piszac do takich wlasnie ##@$@ jak ty. i jak chcesz wiedziec, to pracuję. Ale mam inne priorytety, niz kupno samochodu.

Gość ewolucja
kobiety to prymitywne istoty, dlatego kierują się instynktami......ewolucja niestetyich nie dotyczy

Gość cccc
dlatego potem powstają takie wątki "Dlaczego dziewczyny lecą na kasę ?????"

jak kiedyś na kafe w jakimś temacie o spotykaniu się ze starszym facetem napisałam, że on ma auto to od razu zostałam zwyzywana od materialistek ;) A tymczasem kochałam go za to kim był i jaki był, a auto i tak miałam własne ;) Nie tylko kasa się liczy ;) Fajny facet i bez auta i bez kasy będzie się dziewczynom podobał ;)

Gość oznaczaja one że sie
czy to, że nie chcemy sie wiązać z niezaradnymi ciotowatymi biedakami, nieudacznikami zyciowymi bez pracy znaczy, że lecimy na kase? ja faceta bez pracy (oczywiscie nie takiego, ktory np. od niedawna szuka, sami wiecie o co mi chodzi) nie chce nie dlatego, że nie ma aksy, ale dlatego, że ejst debilem, a pracy wlasnie dlatego, że nim jest, nie ma

Atawizm: lepiej ustawiony samiec zapewni lepszy byt ciężarnej samicy i zapewni lepsze warunki potomstwu, czyli pozwoli przetrwać genom, daje przewagę nad konkurencją. Nie widzę powodu, aby dziewczyna uganiała się za ubogim chłopcem, to nie jest seksi :)

Swego czasu u mnie było na odwrót. To ja miałam kasę, a mój ex- nie miał. Byłam z nim trzy i pół roku, ale gdzieś po dwóch latach zauważyłam, ze jemu było bardzo wygodnie na moim utrzymaniu i nie robił nic, żeby to zmienić. Pognałam go na cztery wiatry (miedzy innymi także dlatego, bo \"zyczliwi\" donieśli mi, ze gdy ja siedzę w domu i na niego czekam - on szlajał się z jakimis babami)..... Kij ma dwa końce.......

po pierwsze nie pisze sie CZEGO a DLACZEGO po drugie - każdy NORMALNY czlowiek lubi sex. jesli ktos tego nie lubi to do konca normalny nie jest :-) kwesita jest tylko to, kiedy to zrobic. jesli facet ciagnie od razu to powinien dostac w twarz i kogos takiego nalezy zostawic ale jesli jestes w zwiazku juz dluzej, darzycie sie miloscia, pragniecie, pociagacie to sex jest naturalna rzecza więc nie mówcie, że facetom zależy tylko na sexie bo to jest szufladkowanie

Gość dsfre
"ewolucjo" a ciebie ewolucja dotyczy? dlaczewgo obrażasz wszystkie kobiety twierdząc ze jestesmy prymitywami? trzeba nauczyc sie rozróżniac głupie puste lalki, które lecą na hajs i tych frajerów, którzy daja sie na to nabrać ... i na dziewczyny dla których hajs nie ma nic wspólnego z miłościa i związkiem... oj jak mi ciebie żal... z góry zakładasz ze twoja zona bedzie prymitywem rządnym kasy

Gość dadido
Bracie, no wybacz, to sobie poszukaj jakiej gołodupej takiej jak ty sam. Kobieta, która ma wykształcenie, dobrą pracę, mieszkanie i samchód oczekuje w przybliżeniu czegoś podobnego. Tyle. Znajdź sobie niunię z małego miasteczka, z wielodzietnej rodziny i bez matury, no to może jej czymś zaimponujesz.

Gość dsfre
michu- a jak jakis koles tu na temacie wrzuca wszystkie kobiety do jednego worka to jest ok???????????

Gość ale się materialistki
tu zebraly, poza Figazmakiem, rany

Gość syn Babilonu
a wy ciągle ten nudny tekst o zapewnieniu bytu dzieciom....coraz więcej facetów nie chce mieć dzieci więc nie wiem po co na niego się powołujecie..... ja żyje w wolnych związkach, gdzie każdy ma swoją kase....tak jest najlepiej..... nikt nie żeruje i nie naciąga...

O tak! Mozna miec wlasny dom, super wyposazony, ale nie miec samochodu (z roznych przyczyn) i taki facet juz dla niektorych jest skreslony, bo taka kobieta dupy nie moze ruszyc i trzeba wszedzie wiesc jej tlusty tyłek.

Gość UUUUUAAAAAAAA
posiadanie pieniedzy - glowny wyznacznik atrakcyjnosci faceta zal mi sie was robi, wy glupie materialistki. A spiewke o utrzymaniu potomstwa wsadzcie se w dupsko.

Gość i like fit
tylko 5 % zasługuje by na nie kase wydawać, bo tylko 5 % jest naprawde ładnych...reszte to można w dupe kopnąć..niezasługują

Gość UUUUUAAAAAAAA
zapomnialem dodac - w TLUSTE dupsko:classic_cool:

Co to właściwie oznacza \"lecieć na kasę\"? Obecnie mam chłopaka który jest tzw. słodkim lekkoduchem.Słodkie to i urocze,życie chwilą itp,ale co będzie jeśli zajdę z nim w ciążę?Pójdę na urlop macierzyński,ale z czego będę żyła?Czy z jego zapewnień o dozgonnej miłości ?Gdzie będę mieszkała?Gniazdko miłości także wymaga opłacania czynszu i rachunków,czyż nie? A dziecko będzie zamiast pieluch nosiło nasze uwielbienie?Kobiety są realistkami,ponieważ patrzą w przyszłość,swoją i swoich dzieci.

A tak swoją drogą, to dlaczego facet ma miec pieniądze? Wy od czego jestescie? PRacowac wam sie nie chce, rodzic dzieci tez nie, obiadow tez nie robicie. Same pasozyty z was.

Gość tralalallalalalal
a i tak będziecie bulić kasę, bo jak nie utrzymacie swojej kobiety to za dziwkę i tak zapłacicie

Gość i like fit
tylko szkoda, że faceci w dupie mają tą przyszłóść i nie chcą dzieci....

Gość buzziaczek..
Właśnie mnie też to dziwi dlaczego kobiety lecą na kase faceta lub o zgrozo na ich samochody... Nie lepiej mieć swoje pieniążki i swoje auto kupione za swoją wypłate albo swój kredyt? :) ale to już kwestia wychowania i podejścia do życia. Choć jestem młoda to staram się byc niezależna i uważam, że najgorsze co może robić facet to życ sobie spokojnie za kasę staruszków i jeszcze wyrywać na to panienki..