piórnik bez gumki w środku 0 Napisano Listopad 27, 2006 ciągle ktoś chodzi. Słyszę stukanie i walenie. Boję się :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dogrzany 0 Napisano Listopad 27, 2006 Idź tam ze strzelbą i zrób porządek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piórnik bez gumki w środku 0 Napisano Listopad 27, 2006 Nie mam strzelby...:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piouiuryety Napisano Listopad 27, 2006 słyszysz walenie................ to tylko takie zwierzątka..................... jak orki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piórnik bez gumki w środku 0 Napisano Listopad 27, 2006 A to spoko :-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooo Napisano Listopad 27, 2006 Ja mysle ze to twoj mlodszy brat sobie wali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ooooooooooooo Napisano Listopad 27, 2006 Ja mysle ze to twoj mlodszy brat sobie wali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach