Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnMiho

tabletki anty a sposoby opalania

Polecane posty

Gość AnnMiho

biore Novynette dopiero pierwsze opakowanie a w styczniu mam studniowke i chcialabym byc opalona nie chce isc na solarke bo od tego moge wyskoczyc plamy ale co myslicie o opalaniu natryskowym?? czy ktoras z was sie tak opalala przy tabletkach? czy byly jakies efekty uboczne? I czy wogole warto?

Gość AnnMiho
upppp

Ja własnie mam podobny problem.Mam studniówke i nie chciała bym być blada :O. Ale boję się bo w wakacje kiedy wróciłam z nad morza porobiły mi się nieładne plamy na ciele niby znikły ale nie chciała bym aby ponowie mi te plamy powychodziły.

Gość dsfre
ja tez biore novynette pierwsze opakowanie własnie skonczyłam, choc nie sa to moje pierwsze tabletki... przed nimi brałam harmonet 2 lata... chodze na solarium raz na 3 tygodnie.. nie mam i nie miałam zadnych plam ani zadnych skutków ubocznych...ale ja to jeden przypadek..nie wiem czy innym dziewczynom nie zaszkodziło??

Gość blend
no wlasnie bo to chyba nie jest regula? nie wiecie, od czego to zalezy?

Gość upp
moze ktos wie i poradzi?

Gość dsfre
oj no dziewczyny... nie wiem od czego to zalezy...ja nie mam problemów zadnych, kilka znajomych tez nie a jedna znajoma tdostała wysypki obok ust...po kilku razach na solarium wyskoczyło jej uczulenie, a dermatolog stwierdziłm, ze to nic nie ma z tabletkami wspólnego..idzcie jak najszybciej i sie przekonajcie... tabletki to nie jakies sterydy, czy nie wiadomo jak pigułki nafaszerowane hormonami...nic nie powinno sie dziac!!!nie przesadzajcie...

Natryskowe nie szkodzi. Bo to środek samooopalajacy a nie promienie opalają. Można spokojnie tam iść. A solarium moze spowodować trwałe przebarwienia.

Gość blend
"moze" ale nie musi? no od czego to zalezy?