Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piwonia9

problem z 1 stosunkiem...

Polecane posty

Gość piwonia9

A ja mam pytanie trochę z innej beczki, nie mam jednak do kogo sie zwrócić. Mam 19 lat i nigdy nie udalo mi się włożyć tamponu, nawet tego najmniejszego, czuję wielki opór i ból. Tak samo kończyła się próba odbycia pierwszego stosunku, mimo że próbowaliśmy już kilka razy. Jestem przygotowana, (nawilżona) jednak mój chłopak nie może wejść głębiej, mówi że czuje wielki opór i nie może dalej. Dodam, że gdy usiędę w rozkroku i rozszerzę w wargi sromowe widzę tą błonę, czyli nie jest ona głęboko. Czy ja mam w takim razie jakąś hipermocną błonę?:P Czy to znaczy ze musialabym sie wybrac na operycjne przerwanie błony, czy wszystko jest wporządku? Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość gruchaaa
wiesz my też meilismy taki problem...chyba z rok próbowaliśmy..i wiesz co pomogło? zmiana pozycji a konkretnie ja na górze. i sie udało. tak więc polecam pomajstrować z pozycjami;) a jak nie uda sie to do lek - niech popatrzy czy twoja budowa jest ok.

Gość gruchaaa
tamponów nie uzywam do tej pory. a też zanim zaczęłam współżyć miałm problem z ich załozenien. A nie używam teraz bo nie lubie...

Gość gruchaaa
naprawdę pomyślcie o zmianie pozycji!

Gość piwonia9
nie probowalismy tak, ale musimy w takim razie sprobowac. dzieki:) a nie bolalo Cie jak bylas na nim?

Gość gruchaaa
troche bolało ale...dało sie przeżyć. W każdym razie udało się;) a później to już nie było problemów!;) powodzenia życzę!