Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desspi

Ząbki... chirurgia stomatologiczna

Polecane posty

Gość Desspi

Hmm od czego zaczac... oki wiec tak mam 4 krzywe zeby w tym 2 tz. kielki jak kto woli. Osoby ktore maja z tym rowniez problem same wiedza jak strasznie jest z tym zyc :-( ja fatalnie sie z tym czuje i od wielu lat ukrywam swoj uchmiech mam 20lat. Nadszedl czas w ktorym stac mnie by to zmienic! Mianowicie ogladalem w internecie roznego rodzaju patenty tego rodzaju chce zrobic to na tej zasadzie powiem bardzo prosto nie chce bawic sie w ortodoncje tylko wywalic 4 zeby i wstawic nowe jaki to mniejwiecej koszt zmieszcze sie w 12tys zl ? Czy mozecie doradzic mi jakies kliniki moze wlasne doswiadczenia. Dziekuje serdecznie i pozdrawiam!

Gość Desspi
plizzz

Gość Desspi
synek nudzi ci sie ?

Gość dlaczego tak jest
cena jedenago impalnta mieści się w granicach 3 tysięcy. Myślę, że 12 tysięcy powinno wystarczyć. Też bym to chętnie zrobiła, ale nie stć mnie :O Powodzenia

Gość mozna takzrobic
ze spiluje sie zeby na szpilki i nalozy porcelanowy mostek zeby beda rowne i ladne jak zrobi to zdolny protetyk,bo z doswiadczenia wiem ze nie zawsze sie udaje .lepiej isc do sprawdzonego dentysty.duzym minusem jest to ze takie zabki sa slabe i trzeba uwazac zeby sie nie zlamaly podczas gryzienia np jablka.jezeli zeby sa naprawde brzydkie to po co sie meczyc ,ale czasem krzywe zeby dodaja uroku ile aktorow ma krzywe zeby i czy to zle wglada mosisz sie dobrze zastanowic czy warto.

Gość Despii
Bardzo zle sie z tym czuje czy to jedyne rozwiazanie? I jak bylby to koszt zrobienia takich 4 zebow i gdzie najlepiej to zrobic w woj . lodzkie. Pozdrawiam

Gość Stephaniie
Ja tez mam taki problem moze ktos z was jeszcze cos nam doradzi?

Gość mozna takzrobic
popytac znajomych moze znaja dobrego dentyste

Gość jutrzenka423
Mój dentysta mi to proponował u jakiegoś profesora w Warszawie ale na tym forum spotkałam bardzo mądrą osobe i chyba pzrekonam się do apratu i powiem Ci szczerze,że tez to wybierz bo z Twojego opisu wynika, że wcale nie masz tak dużych problemów.

Gość gość
hej, ja mialam zakladany aparat tutaj www.truszel.pl i ogolnie polecam ten gabinet, pelna profeska! zaawsze podchodza do mojego schorzenia z delikatnoscia i zaangazowaniem

Gość gość
ja robiłam taki zabieg chirurgiczny w krakowie w gabinecie www.addent.pl :) mozna dojechac do nich i pomagaja w zapewnieniu noclegu i dojazdu, takze warto sprawdzic niz sie meczyc.