Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeljelt

Czy warto szukac kogos na siłe po rozstaniu gdy nadal sie kocha DRUGĄ OSOBĘ??

Polecane posty

Gość * szara ćma*
Nie. wyrządzisz tylko krzywdę "nowemu" "nowej"

Gość dasdasdsa
Jesli jest mezczyzna to trzeba kogos miec zeby sie seksowac , jak moja dziewczyna wyjechala na wakacje do rodziny to musialem miec innna ale jak wrocila to bylem jej wierny .

Gość nie nikt
nie zastąpi Ci osoby, którą koachasz;)błędem jest szukać jakiejś namiastki, walcz o tą osobę:)

Gość * szara ćma*
:O

Gość jeltjelt
Tak tylko co gdy dopiero co sie zakonczyło jeden zwizek 5 letni i nagle pojawił sie drugir i ciągnie nas do siebie....???

Gość jeltjelt
NIe wiem czy jest sens walczyc bo pomimo tego jak było cudownie..i ze powiedziała mi ze mnie kocha..to podczas ostatniej rozmowy stwerdziła ze napewno mnie nie kochała.....A wczesniej mi powiedziałą ze nigdy nie mówi tego gdy nie jest pewna..

Gość maleństwo*22
mnie to pomogło - zerwał ze mną chłopak którego bardzo kochałam, byliśmy razem przez rok, po czym po dwóch tygodniach poznałam kogoś innego - i stwierdziłam że potrzebuje kogoś kto by mnie przytulił, pocałował, poświęcał mi czas bo zwariuje - a po dłuższym czasie przerodziło się to w uczucia i teraz jesteśmy razem od trzech lat :)

Gość cho jeden
nie warto:-0

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Warto, bo możesz zobaczyć ,że i inne osoby są cudowne,wrażliwe i czułe. A to pierwszy krok do zapomnienia o byłym i stworzenia nowego związku.

Gość babeczka D
to zalerzy ja bylam z facetem i rzucilam go dla innego z ktorym jestems zczesliwa do tej pory a zwiazek ciagnie sie 5 lat:D

Gość hahrhahra
Tak a ja wiązałem ie z dziewczyną -koleznaka ze studiów z grupy..ona była wczesniej 5 lat z chłopakiem jej pierwszy zwiazek powazny..odrazu po tamtym zwiazku zaczełą byc e mną ..i on jej ciagle do głowy wracał..po 3 miechac hsie rozeszlismy ja io nią walczyłem wkoncu zwszlismy sie zaczelismy od poczatku było cudownie. .i po 5 miesiacach sie kskonczyło...dodam ze ja całyczas strałem sie robic wszystko aby zapomniała ale on co jkais czas wracał moze rzadziej niz za pierwszym razem..ale jednak....czuje sie zraniony po powiedziała ze mnie kocha ...a pod koniecze na pewno mnie nie kochała...a ja ją kocham...A reaz dowiedziałą sie od jej koleanki ze z nim to juz na pewno byc nie chce.....Co z takim fantem???