Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisiaaaaaa

brałam tabletki tylko pol roku a jak prrzestałam to mnie opryszczyło!

Polecane posty

Gość kisiaaaaaa

wczesniej mialam problemy z cera ale juz od roku bylo ok! dodatkow brałam tabletki noevette które nie są pzreciw trądzikowi! czy da się temu jakos zaradzić? nie biorę dopiero 3 tyg...wole nie myslec co bedzie poźnie,,,,

Mnie też wypryszczyło po odstawieniu tabletek - takie życie i tak to jest jak się miesza w hormonach. Trzeba przeczekać, a w między czasie wspomagać się kuracją przecitrądzikową. ja już nie biorę 5 miesiąc pigułek i twarz jest w zasadzie ok(ze 3 cykle zabrało mi wyleczenie całego syfu)...ale na ciele pojawiają się niespodzianki czego wcześniej nie miałam.

Gość witam w klubie_
niestety, chyba Cie nie pociesze, bo mialam to samo. Nigdy wczesniej zadnych problemów z cera. Potem zaczelam brac tabletki. Po odstawieniu-tragedia, doslownie cała twarz w pryszczach. Mineły 2 lata a ja i tak do końca nie moge sobie poradzic z moja cera :(

dżizes - 2 lata ?! Ostro. Śmieszne jest to, że wcześniej barłam pigułki przez jakieś 5 lat, potem miałam 2,5 roku przerwy (brak pogorszenia cery), potem brałam jakieś 6 miesięcy i dopieropo tych 6 miesiącach mnie wywaliło, miałam też inne mało fajne skutki uboczne (spadek libido do 0 i inne takie historie). Kombinowanie z hormonami to nic dobrego - są inne metody antykncepcji, a ja się szykuje na dzidziusia niedługo:)

Gość witam w klubie_
no niestety:( zapalenie okołoustne (potabletkowy rodzaj tradziku) bardzo ciezko wyleczyć :(