Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia.......

brzuch po ciąży

Polecane posty

Gość madzia.......

Dziewczyny, jak wyglądają wasze brzuchy po ciąży? Czy wasza skóra też jest rozciągnięta, zwisająca, pokryta rozstępami? Czy można jeszcze uratować taki brzuch?

Gość ja mialam plaski brzusio
zaraz po porodize kazdy sie dziwil teraz nadal jest taki pozdrawiam

Gość chleb ze smalcem
to zalezy jak dawno urodzilas, po porodzie skora na brzuchu jest rozciagnieta i potrzebuje czasu, zeby wrocic do dawnej sprezystosci. w powrocie co dawnego stanu pomoga cwiczenie. musisz byc wytrwala, powodzonka

kochana, ja jestem 3 m-ce po porodzie i wczoraj uslyszalam od kolezanki ze gdyby nie wiedziala to by w zyciu nie uwierzyla ze dwoje dzieci urodzilam :-) chociaz przytylam w ciazy tylko 7 kilo, wiec mialam latwiejszy start... moze to kwestia genow? nie wiem...raczej cwiczen.cwicze od miesiaca wieczorami minimum 30min i bardzo spokojnie, nie intensywnie, najchetniej ogladajac tv w tym czasie(nie zauwazam wtedy zmeczenia) polecam (dodam ze jestem leniem strraasznym i zawsze musze sie psych zmuszac do tych cwiczen ale jak juz zaczne to sama przyjemnosc) aha i dobry balsam ujedrniajacy plus peeling z kawy od czasu do czasu :-) przy okazji mozna powalczyc z cellulitem hehehe pozdrawiam i pamietaj-grunt to dobre nastawienie :-D powodzenia!!!!!!!

Gość Ewelina S.
Roznie to bywa u roznych kobiet. A wiec w sumie nie ma po co pytac, bo i tak sie nie dowiesz, jak to bedzie u Ciebie, czy wroci do normy, czy nie. Jedne maja zwisajacy wor skory (ale tez mialy ogromne brzuchy), inne sa plaskie od razu (tylko jeszcze miesnie musza sobie na nowo wycwiczyc), jeszcze inne powoli wracaja do formy, ale po jakims czasie maja ok brzuszki. Duzo tez zalezy od elastycznosci skory, kolagenu itd. Przy dobrej elastycznosci nie ma sladu po ciazy, ale jak ktos ma duzo rozstepow to czesto ma pomarszczona zwiotczala skore na brzuchu. Moja kolezanka znalazla na to tylko jedna rade: plastyka brzucha. Na szczescie nie kazda kobieta po ciazy ma taka potrzebe.

Jasne, że można. Najlepszy na rozstępy jest intensywne nawilżający i regenerujący krem. Przy regularnym stosowaniu na pewno wszystko wróci do normy. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.