Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamknięty rozdział

Ten rozdział życia zamykam bo brak mi już sił

Polecane posty

Gość Zamknięty rozdział

Rozstaliśmy się ponad rok temu. Ciągle nie mogę przestać o nim myślec przestać go kochać nigdy nie miałam w sobie takiego uczucia a mam za sobą kilka związków. On był wyjątkowy nikt nigdy nie doprowadził mnie do takiego stanu. Walczyłam o to byśmy byli znów razem ale przegralam sama z sobą poddałam sie,. Czas pogogodzić się z tym co utraciłam miłość na którą liczyłam. A ja nie mam już siły czas zacząć żyć samemu bez złudzeń. Smutne ale prawdziwe. Przepraszam że pisze te smuty ale musiałam to z siebie wydusić. Jest mi ciężko ale muszę sobie z tym poradzić wkońcu całe życie przedemną

Gość Zamknięty rozdział
Ciekawa jestem jak wypełnie tą pustkę którą czuję w sobie czy to wogóle jest możliwe

Gość ellea
hmm...po przezytaniu odzywły wspomienia,ja nie walczyłam i mimo ze to juz 8 lat minęło wciąż mysle o nim dzis mam męża-super facet,mam syna cudnego,ale o tamtym nie zapomniałam i pewnie juz nie zapomnę co jakis czas analizuje ze gdybym zrobiła to i to,gdybym powiedziała tamto i owamto to moze byłoby inaczej... zyje wspomieniami a mam piękne,nadawalismy na tych samych falach,lubilismy te same rzeczy,smaki itp itd,była chemia niesamowita ale było...i minęło bezpowrotnie...

Gość zamknięty rozdział
ja boje się że nie będę potrafiła z nim się związać

Gość tez przezylam
milosc ktora zatrzesla moim swiatem. On odszedl z 6 lat temu. Juz nigdy nie bylo takich emocji, ognia. Za rok biore slub z kims innym. Jego kocham miloscia dojrzala, spokojna, bezpieczna. Do dzis nie wiem co bym zrobila gdyby znow pojaiwl sie w moim zyciu. Te wspomninia nie bledna.....