Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka_ka

podryw.....

Polecane posty

Gość ka_ka

mam takie maly pytanie :) chodzi mi o panow z pod znaku blizniat, jak ich poderwac i czym zauroczyc?? i czy w ogole lubia byc podrywani czy raczej to oni przejmuja inicjatywe?? mam takiego jednego na oku i zastanawiam sie jaka objac taktyke "zdobycia" :)

Gość III Koncert Brandenburski
Ja jestem Bliźniakiem. I jestem nie do poderwania. Chociaż, jeśli chcesz, spróbuj.

Gość ka_ka
no jak to nie ma tu zadnego pana blizniaka?? albo pani ktora z takim "obcuje"??

Gość ka_ka
na kazdego znajdzie sposob:) ale wolisz zeby to ciebie laska podrywala czy to raczej zadanie dla ciebie??

Gość III Koncert Brandenburski
Rolą kobiety jest kokietowanie. Mężczyzny - uwodzenie. Proszę nie zamieniać tych uświęconych przez tradycję ról.

Gość ka_ka
niby tak ale sa faceci ktorzy wola gdy to kobieta go pdrywa wiec pytam ak to jest z wami blizniakami??:P

Gość do ka_ka
może zerknij do "M jak Miłość", tam dwóch Mroczków

Gość ka_ka
bracia mroczkowie jakos mnie nie interesuja :P juz mam swojego na oku tylko ze nie moge go rozszyfrowac... :( niby wykazuje zainteresowanie a za chwile zero odzeu i tak w kolko, a ze to co niedostepne pociaga nas jeszcze bardziej wiec sami wiecie jak to jest... :P

Gość ka_ka
up up :)

Gość lalalalala22
moj blizniak tez ciezki do zdobycia... Oni są tacy nieufni, malo mowia o sobie, iewiadomo jak do nich podchodzic, juz 3lata walcze o jego serduszko, juz wiele mi sie udalo dokonac, pocalowal mnie i wkoncu udalo mu sie napisac ze teskni gdy jest daleko, a on nigdy nie mowil o uczuciach. Wierze ze jak wroci do Polski ulozy sie miedzy nami, a udalo mi sie t dzieki cierpliwosci, spokoju, wytrwalosci i dobroci... no i nadal bede walczyc oczywiscie;)