Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsds

mam 170 cm i tylko 92 cm w biodrach??cholera mam dosc swej antykobiecosci

Polecane posty

Gość sdsdsds

macie tez tak malo w bioderkach do tego wzrostu??moj ginekolog zapytal mnie ile mam w biodrach a ja mowie ze 92 cm i mierze 170 a on na to ze :"dziewczyno ty lepiej przytyj bo jestes malokobieca " zalamalam sie normalnie dziewczyny:(

Gość ja mam 175 cm wzrostu
i 87 w biodrach. I wcale nie czuję się niekobieco.

Gość sdsdsds
ale mi chodzi o pomiar bioder na srodku pupy bo tam sie jmierzy biodra a nie tak jak dawniej myslalam ze na mkosciach biodrowych\ na kosciach to ja tez maM PEWNO 88 CM!

Gość Już ci wierzę
Bu ha ha, na pewno :D 92 cm przy 170 to elegancko ! Ja mam 87 i 168 cm i jest super

Gość Już ci wierzę
Biodra= pupa w najszerszym miejscu Na kosciach to ja mam 76 :P

Gość jktd
Wydaje mi się,ze to całkiem sporo przy tym wzroście. Być może jesteś osobą grubokościstą i jestes po prostu zbyt szczupła. Ginekolog pewnie miał na myśli inne części Twojego ciała. Ile wazysz?

Gość sdsdsds
no ja mierzylam na srodku pupy tam gdzie jest najszerzej i wychodzi mi tylko 92 cm podcz\as gdy moja siostra jest strasznie szczupla i niezla z niej laseczka i ma tam przy tym samym wzroscie 99 cm :(tyle ze ona ma pupe seksowniejsza i bardziej wypieta:(

No to i ja nie mam w pupie więcej niz Ty. I nigdy mi nikt niekobiecości nie zarzucił. Ginekolog też. Moze Ty jestes po prostu bardzo szczupła i masz jakies zaburzenia hormonalne i dlatego kazał Ci przytyć?

no, nie, raz mi kolega powiedział, że mam plaskaty tyłek :D

Gość Już ci wierzę
Nie przesadzaj, lepiej byc chuda, bedziesz dluzej zyc i bedziesz zdrowsza, na cholere ci pupa J.Lo. fajny ma zad ale ty nie musisz takiego miec ;)

Gość sdsdsds
wlasnie waże tez mausio bo 57 :( wiem ze powinnam przytyc choc 3 kg ale nie umiem:( gdybym byla nizsza byloby oki:(

Gość Już ci wierzę
Wagę masz w sam raz, nie małą, nie dużą, idealną, przesadzasz jak cholera, a jak się źle czujesz ze sobą to spróbuj przytyć, jedz duzo bialka i warzyw, cwicz, uwypukli to posladki, wejdz na www.dieta.pl tam jest podana dieta na przytycie, powodzenia

Gość ZACIEKAWIONAAA
MALE I PLASKIE DUPY JUZ DAWNO WYSZLY Z MODY!!

Gość kakakkatttoowwnikk
nie dziwie ci sie autorka watku!! teraz jest szal na kobiece babeczki i tylko takie sie podobaja facetom ale mysle ze nie jest z toba zle wcale!!

Gość widocznie ginekolog
lubi grubaski. Zostaw jak jest, bo jest dobrze.

Gość sdsdsd
piersi tez mam duze calkiem wiec nie wiem czemu on sie tak mnie uczepil:( chodzi tylko o te biodra ..ja sama wiem ze to malusio jest ale co zrobic?:(

Gość Już ci wierzę
Ale to nie jest malusio ! To jest ok, bardzo szczuplo ale jeszcze nie malusio, nie dramatyzuj bo to sie smieszne robi i prowokujace, jesli chcesz przytyc to dalam ci link do diety, cwicz !

Gość Już ci wierzę
Idz na silownie, na atlas, i ksztaltuj swoje cialo, a nie marudz !

Gość vvm
potem sie roztyjesz i wtedy dopiero bedzie antykobieca.

Gość jktd
może to kwestia małego wciecia, ile masz w pasie? Widocznie masz chłopięcą budowę ciała

Gość 92 cm w biodrach to malusio
akurat..smiech na sali??dziewczyny lecazcie sie ,,co wy jej gadacie\//to nawet sporo jest bo 90 cm to idealne wymiary..

Gość sdasdasd
w pasie mam 75 cm:(dokladnie ....za duzo ..wiem:( ale wcięcie mam ..naprawde ..nawet duze ...

Gość Już ci wierzę
Nikt nie napisal ze malusio 92 przy 170 cm to szczuply na bank dupcia, idealna i nawet by mi do glowy nie przyszlo zeby chciec wiecej 99 to juz dupa jak szafa 2 drzwiowa, ale u mojej kolezanki ktora ma 160 cm , wiec nie wiem jak to wyglada przy 170, zreszta kazdy tyl ma inny ksztalt, wiec dupa dupie nie rowna nawet jak obie beda mialy 90 cm Na ladna dupe sklada sie nie tylko ksztalt, ale jeszcze jedrnosc skory, z widocznym cellulitem dupa odpada na wstepie :P

Twoj ginekolog to cham - jak mogl tak Ci powiedziec - zresztą co go obchodzą twoje wymiary. Według mnie twoje wymiary są w porządku. Ja przy wzroście 165 w biodrach mam 88 cm.Ginekolog jest od tego żeby leczyc a nie żeby krytykowac.POwinnas sie raczej cieszyc swoimi wymiarami - na pewno wiele dziewcząt zazdrosci ci twoich wymiarow- wszystkie znane modelki maja w biodrach ok. 90 cm.( przynajmniej tak podają ) A jesli chodzi o ginekologa to go zmnien - bo wprowadzi cię w nieuzasadnione kompleksy - widocznie on lubi puszyste dziewczyny i tyle.

Gość jktd
No to widzisz w czym jest problem. To nie kwestia wąskich bioder, tylko zbyt dużego obwodu w pasie. Spróbuj poćwiczyć talię i brzuszki.

Gość jktd
Nie radze Ci przytyc, bo stracisz resztki talii

Gość corobilisciee
niestety powinnas miec 96 cm w biodrach jak byk do takiego wyskiego wzrostu~~~~

Gość w czym problem
96 przy 172, ale mam swoje latka :-P wygląda normalnie - wchodzę w 38 i w 40 - zależy od producenta odzieży w młodości - 92 to jest normalna, średnia du** :-D

Gość bzowapani
Obwód pasa mierzy się na wysokości pępka czy tam gdzie jest wcięcie w talii?