Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem........

o fak wpakowalam sie

Polecane posty

Gość no nie wiem........

wlasnie moj facet mi powiedzial ze jego byla partnerka (byli razem wiele lat) miala orgazm co 20 seks (pochowowy) dodam, ze jest leniwy w seksie, nie lubi robic tego oralnie i chyba w ogole w orgazmach lechtaczkowych jest slaby :/ (a ja taki wlasnie osiagam) kocham go, ale ten seks :( co robic kiedy nie mam satysfakcji?

Gość PRZEGRALAS ZYCIE
GAME OVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moze spróbuj z nim porozmawiać, zmienić go jakoś, jeśli Cię kocha to na pewno zrozumie i będzie się starał...

Gość początek i koniec
Wpadnij do mnie... :classic_cool:

Zostawić. Niezadowolenie z seksu kładzie się cieniem na późniejszym wspólnym życiu. O wszystko ma się pretensje i ciągle są kłótnie, co prowadzi do rozstania. Im szybciej go zostawisz tym krócej będziesz cierpieć.

Gość ochhhhhhhhhhh
sluze pomoca

Gość jeszcze gdybyś miał czym

Gość ochhhhhhhhhhh
oj mam

Gość ale mnie interesuje portfel
:)

Gość ochhhhhhhhhhh
na brak kasy tez nie nazekam

Gość mnie interesuje konto
z minimum 5 zerami :)

Gość ochhhhhhhhhhh
i co bys jeszcze chciala napisz liste

Gość konto wystarczy
:)

Gość ochhhhhhhhhhh
skromna jestes

Gość ja mam konto z
nieskonczona liczba zer moze byc? :classic_cool:

Gość pawie oczko
masakra... jak mozna tak beznadziejnie traktowac zycie seksualne ... porazka .. tzn nie moge tez tak mowic. kazdy ma inne podejscie. dzis uprawiamy seks bo jest przyjemny i daje orgazm. ja z moim mezczyzna uprawiamy poniekad dlatego tez. ale tylko poniekad.

Gość kojak
kochasz go? a ile z nim jesteś? na sex jet rada. Kochaj tego a rżnij się z innym - oczywiście jeśli wcześniejsze rozmowy nie pomogą z tym "kochanym" - niech ni ebędzie pies ogrodnika - jak sam nie może, nie chce to niech drugiemu da spróbować....

Gość no nie wiem....
kocham go, mamy za jakies pol roku razem zamieszkac (musze skonczyc studia w swoim miescie) boje sie ze zdrada to jedyna opcja, ale jak on sie dowie to zawali mi sie swiat juz raz zdradzilam... i nie chce... ale co mam robic :/ on jest za leniwy, nie potrafi moze by sie nauczyl.....ale czy za kazdym bedzie mu sie chcialo mnie zaspokajac tak jak to robil poprzedni partner?

Gość ochhhhhhhhhhh
to jak umowimy sie?

Gość kojak
widzę że sprawa poważna.... zdrada to najgłupszy pomysł. Bo co z tego że sex będzie lepszy. Jestem facetem i ni euwazam że to najważniejsze w związku - jest ważne ale nie powinno stanowić powodu do rozstania. Jeśli to porblem świeży to myślę ż eszczeta rozmowa pomoże. TO żeby kochał sercem jak ten a w łóżku był jak były - takie rzeczy to tylko w erze:) Myśle że facet sie nauczy. W jakim jesteście wieku?

Gość no nie wiem....
on ma 32 lata, jak byla go nie nauczyla to ja chyba tez nie dam rady dodam, ze seks nie jest dla mnie najwazniejszy ale bardzo wazny

Gość kojak
a moze to przez była on jest kiepski w te klocki, moze ona nie wymagała tylko miała kogoś na boku - poszła na łatwiznę. Myśe ze powinnaś spróbowac go nauczyć a nie odrazu zakładac ze jak byłą nie nauczyła to Ty nie dasz rady. Skoro zrezygnował z byłej dla Ciebie to oznacza ze jesteś od niej lepsza więc udowodnij To i naucz go co ma robić.

Gość no nie wiem....
ale mnie wkurza jego brak entuzjazmu, to ze przechodzi od razu do rzezcy chociaz wie ze wymagam duzo pieszczot jego byla tez narzekala, ze bylo ich za malo a jednak nie wyciaga wnioskow nie chce go zrazic zmuszaniem do czegos, ale niedlugo w akcie desperacji chyba mu wykrzycze co nieco :/

Gość colombo
nie krzycz tylko rozmawiaj

Gość no nie wiem.....
ale ja mu mowilam o swoich potrzebach :/ z jednej strony jest leniwy, z drugiej chyba nie potrafi a z trzeciej chyba ma kompleksy bo moj byly zawsze mnie doprowadzal (sam o to pytal) ale chyba to pierwsze to glowny powod :/

Gość mimonka
Pozwól mu włożyć dopiero, jak Cię zadowoli. "Chwileczkę kochanie, najpierw zajmij się mną słoneczko, bo później zaśniesz, ą ja będę wzdychać do białego rana". ;)

Gość no nie wiem....
mi sie zdarzalo wychodzic po seksie i ryczec w lazience a ten nawet sie nie zorientowal mowie mu o swoich potrzebach a jak dochodzi do seksu to jest k******* to samo :/ nie no nasteonym razem biore jego reke wsadzam sobie miedzy nogi i musi sie postarac bo sie wku*****

Nie płacz w łazience. Rozpłacz sie w łóżku. Jeśli ma chociaż odrobinę ambicji, to spali sie ze wstydu. Jesli chociaż trochę Cię kocha, to nigdy więcej nie pozwoli Ci na płacz z tego powodu.

Gość no nie wiem....
jak sie rozrycze w lozku tak centralnie to stwierdzi ze uwazam ze jest beznadziejny w lozku i juz w ogole bedzie sie bal mnie dotykac, bo bedzie sie czul porownywany i jak tu k***** byc madra? poprzedni facet zawsze dbal o moja przyjemnosc - piescil, robil palcowki, doprowadzal oralnie zawsze mialam orgazm a ktu sie dowiaduje, ze jego byla miala pochwowy co 20 raz i co k****** to ma starczyc? on byl jej pierwszym, ale mi to nie starcza ja chce ciagle a on jest leniwy no juz nie moge, moja frustracja siega poziomu w ktorym sie zdradza